Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiistää huhut Galaxy S IV:n helmikuun julkaisusta

4
Teemu Laitila

Samsung kiistää huhut Galaxy S IV:n helmikuun julkaisusta
Samsung kiistää huhut Galaxy S III:n seuraajan saapumisesta jo helmikuussa. Korea Times -lehti väitti viikonloppuna omiin sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että Samsung olisi julkaisemassa Galaxy S IV -nimellä tunnetun laitteen Barcelonan MWC-messuilla.

Samsung ilmoitti yhtiön korealaisella Twitter-tilillä, että "medioissa liikkuneet spekulaatiot Galaxy S III:n seuraajasta eivät yksinkertaisesti ole totta". Alla olevan Twiitin sisältöä on selvitetty Google Translate -palvelun avulla.Galaxy S III:n myynti on vasta saatu kunnolla käyntiin ja laite on jo rikkonut Samsungin aiempien Galaxy-mallien myyntiennätyksiä. Myynnille ei myöskään vaikuttaisi olevan tulossa loppua lähitulevaisuudessa, vaan se todennäköisesti jatkuu ennätysvauhdilla vielä pitkään. Näin ollen Samsungilla ei ole syytä haitata oman lippulaivansa myyntiä tuomalla uusi versio markkinoille alle yhdeksän kuukautta edellisen mallin julkaisun jälkeen.
Seuraavan sukupolven Galaxy S -puhelinta voidaan kuitenkin odotella myöhemmin keväällä. Korea Times spekuloi myös sen tulevilla ominaisuuksilla ja mainitsi viiden tuuman näytön, Exynos-prosessorin sekä mahdollisen taipuisan AMOLED-paneelin. Tässä vaiheessa ominaisuuksien listaus on kuitenkin vasta arvailua ja huhuja spekseistä tullaan näkemään tarpeeksi kevään mittaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

HALOO Samsung@ (vahvistamaton)

1

Samsung tekee ihan oikean ratkaisun,ettei uutta mallia julkaista 10-12kk sisällä,kun nykyinen on vasta tullut myyntiin!.Mutta tuo näytön koko...ei kiitos 5tuumaa puhelimeen (tabletit on erikseen) vaan 4,5-4,8 väliltä mielellään (4,6tuumaa on OK)!.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

2

Julkaisisivat s3:n 4" näytöllä, olisi varmasti kysyntää ja olisi samalla suora kilpailija iphone 5:lle. Nyt kyseisessä kokoluokassa ei juurikaan iphonen lisäksi kunnollisia vaihtoehtoja ole. Sampan nelituumaiset on tällä hetkellä melko rimpuloita ja kaukana s3:n tasosta...

Vastaa
aj84
aj84

4

Apple hylkäsi juuri kyseisen Samsungin Cortex A15 SOC erittäin huonon virranhallinnan takia (akkusyöppö).. Exynos on myös floppi joten samsungilla ei nykyisillä eväillä vain ole kilpailijaa iPhone 5:lle 4" luokassa. Jos näytön kokoa ei katsota niin sitten ei missään, koska iP 5 pesee SGS3 testeissä mennen tullen. Aika ironista että Apple osaa hyödyntää alun perin Samsungin kehittämää rautaa paremmin kuin Samsung itse :D Nyt selvästi alkavat kaivelemaan omia taskujaan ratkaisun toivossa. Heh

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja