Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen epävirallinen Windows Phone 7.8 ROM-tiedosto vuosi nettiin

3
Teemu Laitila

Ensimmäinen epävirallinen Windows Phone 7.8 ROM-tiedosto vuosi nettiin
Ensimmäinen epävirallinen Windows Phone 7.8 ROM-tiedosto on vuotanut julkisuuteen, kun xda-developers-sivustolla julkaistiin HTC HD7 -puhelimelle tarkoitettu ROM-tiedosto. Paketista löytyy Windows Phone 7.8 -järjestelmä, joka kuitenkin julkaisijan mukaan on vielä beta-tasolla.

Versiota kuvaillaan keskeneräiseksi eikä sen asentaminen omaan laitteeseen ole välttämättä vielä viisasta. Paketin julkaisijan mukaan käyttöjärjestelmä on peräisin tarkemmin määrittelemättömästä Nokia-puhelimesta. Paketti perustuu kuitenkin nykyiseen Tango-version ytimeen.

Windows Phone 7.8 on nykyisen sukupolven Windows Phone -laitteille kuten Nokian Lumia-puhelimille tulossa oleva päivitys. Nykyiset Window Phone -laitteet eivät tue uutta Windows Phone 8 -järjeselmää, mutta 7.8-version mukana laitteisiin saapuu monia uuden version ominaisuuksia kuten uudistettu kotiruutu. Microsoft on kuitenkin ollut vaitonainen tulevan päivityksen tarkemmista ominaisuuksista. Myös julkaisun aikataulu on vielä hämärän peitossa, mutta toivottavasti päivitys saadaan ulos pian virallisen WP8-julkaisun jälkeen.



Päivitys: Lisätty otsikkoon puuttuva puolikas.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Hyvä että myös 7-version päivitys on tuloillaan.

Itseäni eniten kiinnostaa, että tuoko WP8 (tai WP7.8) mukanaan kalenteriin viikkonäkymän ja kalenteri-tiileen useamman kuin vain yhden kalenterimerkinnän.
Tuo pieni puute WP:n kalenterissa on oikeastaan ainut mitä olen WP7.5:ssa havainnut. Nokia N900 luurilla, kun tulee kalenteria käytettyä lähes pelkästään viikkonäkymällä...

Ikävä kyllä eivät Nokian tuestakaan osanneet kertoa, että onko WP8:n kalenteri parempi kuin ennen...

Kuvien perusteella kalenteri-tiili näyttää yhä vain yhden merkinnän kerrallaan...
Muutenhan tuo WP8:n kotiruutu on piristävä yhdistelmä kuvake ja gadget käyttöliittymiä. Ei siis mitään uutta, mutta hyvän näköinen kuitenkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.