HTC:n astetta edullisempi Windows-puhelin: Windows Phone 8S

5
Manu Pitkänen

HTC:n astetta edullisempi Windows-puhelin: Windows Phone 8S
HTC:n tuotemallisto täydentyi tänään kahdella uudella puhelimella, jotka molemmat perustuvat Microsoftin uuteen Windows Phone 8 -alustaan. Lippulaivamalli Windows Phone 8X:stä löytyy lisätietoa toisesta jutusta. Tässä valotetaan kevyemmin varustellun HTC Windows Phone 8S:n ominaisuuksia.

Marraskuussa kauppoihin ilmestyvä 8S poikkeaa muotoilullisesti melkoisesti siitä mitä HTC:ltä on totuttu näkemään. Design on värikkäämpi ja räväkämpi. Värikkyyden osalta mallia on ehkä haettu Nokialta, jonka Lumia-mallisto on ollut alusta lähtien kirjava. Ulkonäöllisesti 8S on kuitenkin lähempänä Sonyn Xperia P:tä. Saataville tulee neljä värivaihtoehtoa: Domino, Fiesta Red, Atlantic Blue ja High-Rise Gray.

Nelituumaisen 8S:n sisällä sykkii gigahertsin taajuudella Snapdragon S4 -tuplaydinsuoritin. Sen kaverina on 512 megatavua keskusmuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa (microSD-paikan ansiosta muistia saa laajennettua). Puhelimessa on viiden megapikselin kamera (f/2.8), jolla voidaan kuvata korkeintaan 720p-tasoista videokuvaa. Etukameraa ei 8S:ssä ole lainkaan.HTC ei julkaissut Windows Phone 8S:n hintatietoja vielä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -32%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
866 € CDON
894 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 1028 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -30%

Realme 11 Pro
301 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Samsung Galaxy A15 (5G) – hinta laskenut -22%

Samsung Galaxy A15 (5G)
133 € Bigbox
179 € Gigantti
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentit (5)

Mysticiza
Mysticiza

1

Kyllä mä kuitenkin oon tässä asiassa Nokian puolella; paremmat sovellukset(Nokia TV, Nokia Julkiset, Nokia Musiikk) ja samanhintaisissakin varmasti parempi kamera.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
yeaaap (vahvistamaton)

4

Tyylikkään näköinen luuri! Olisi itelle ehkä mukavamman kokoinen, kuin nuo Noksut, mutta eiköhän se silti Nokia tule valittua WP8 puhelimeksi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.