Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus julkaisee uuden PadFonen lokakuun 16. päivä

3
Teemu Laitila

Asus julkaisee uuden PadFonen lokakuun 16. päivä
Asus on lähettänyt medialle kutsuja saapua lokakuun 16. päivä pidettävään tilaisuuteen, jossa on tarkoitus esitellä seuraaja yhtiön PaFone-laitteelle. Asus järjestää kaksi samanaikaista tilaisuutta, joista toinen Milanossa ja toinen Taipeissa.

Tarkemmat tiedot puhelimen ja tablet-telakan yhdistävästä konseptista ovat vielä vähäisiä, mutta laitteen sisuskalujen kerrotaan päivittyneen hyvinkin nykyaikaisiksi. AnTuTu-testiohjelmam tietokantaan ilmestyneiden tulosten perusteella PadFone 2 sisältäis Qualcommin 1,5 GHz:n taajuudella toimivan neliytimisen Snapdragon-prosessorin, kaksi gigatavua muistia ja sen käyttöjärjestelmänä on ainakin testitulosten perusteella vielä Android 4.0.5. Laitteen odotetaan saapuvan markkinoille kuitenkin vasta ensi vuoden puolella, eli Asus ehtinee päivittää PadFonen uusimpaan Android-versioon.

Asuksen PadFone konsepti esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten syksyllä CES-messuilla ja julkaisua luvattiin joulumarkkinoille 2011. CES:n jälkeen laitteesta ei kuitenkaan juuri kuulunut uutisia ennen kevään 2012 Mobile World Congress -messuja, jolloin Asus esitteli laitteesta kokonaan uusitun version ja laite saapuikin myyntiin keväällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

R Räyhä (vahvistamaton)

3

Pitää sisällään varmaan suomessakin toimivan LTE yhteysmadollisuuden ja 1080 p näytön ja kaikkea muuta kivaa.

p.s. Verkkokauppa.com on taas eturintamassa ja on jo enakko myymässä Samsung Galaxy s III:sta suomessa toimivalla LTE yhteydellä. Laite pitäisi olla saatavilla vuoden vaihteen jälkeen .

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja