Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S 3 saa Jelly Beanin Suomessa lokakuussa

8
Valtteri Ahonen

Galaxy S 3 saa Jelly Beanin Suomessa lokakuussa
Suomalaiset ovat ensimmäisten joukossa päivittämässä tuoreita Galaxyjaan uusimpaan Android-versioon. Android 4.1 Jelly Bean tulee Suomessa saataville lokakuun alkupuolella.

Lokakuun ensimmäisellä viikolla tulee saataville 10 000 latausta ja toisella viikolla 50 000. Sen jälkeen päivitys on vapaasti ladattavissa. Vaiheittainen julkaisu on normaali käytäntö palvelinkuormituksen tasaamiseksi.
Jelly Beanin myötä Galaxy 3:n pitäisi toimia hieman sulavammin ja nopeammin. Lisäksi uutena ominaisuutena muun muassa kotinäkymän ikonit mukautuvat automaattisesti tarjolla olevan tilan mukaan. Myös näppäimistöä on paranneltu.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

ootellaan@ (vahvistamaton)

2

Jelly Beanin myötä Galaxy 3:n pitäisi toimia hieman sulavammin ja nopeammin....eli JB on optimoitu niin paljon,että hyödyntää nykyistä paremmin kaksi ja neliydinprosessoreita + sovelluksia?.

Vastaa
johku12
johku12

3

Kannattaa mennä osoitteeseen sammobile.com. Heiltä saa päivitykset kaikkiin maihin ja itse asensin puolalaisen 4.1 päivityksen tänään, kun se Puolassa tuli ladattavaksi.

Vastaa
rubens1
rubens1

4

@1

Kyllä se ihan galaxyjaan on, sillä galaxy on sen tuotenimi eikä suinkaan galaxe. Vaikka Suomen kielioppisääntöjen mukaan normaali taivutus veisi e:hen, niin tuotenimen kohdalla on ihan galaxyjaan.

Vastaa
Fast & Faster@ (vahvistamaton)

6

@1 Ei nyt aleta pilkkua viilaamaan noin pienistä asioista!!.

Vastaa
Fast & Faster@ (vahvistamaton)

7

Löytääkö joku viimeisimmät tiedot ja parannukset 4.1 JB verrattuna nykyiseen 4.0 ICS versioon?.

Vastaa
jiibee @ (vahvistamaton)

8

Flash toimii Android 4.1 Jelly Beanissa!.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_...-review-823.php
Suurin kysymys on varmasti miten Flash-tuki on käsiteltävä Jelly Bean.No,jos sinulla on jo Flash asennettuna laitteeseen,se pysyy siellä.Tämä tarkoittaa sitä,että et voi luopua mistään,jos päivität ja se on hyvä uutinen todellakin.Kuitenkin,jos et ostaa Galaxy S III aika asentaa Flash player apk ennen Adobe vetää sen pois,sinun pitää vielä sivuvaikutuksia ladata sitä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja