Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n viisituumainen One X 5 saattaa olla seuraava Nexus-puhelin

4
Teemu Laitila

HTC:n viisituumainen One X 5 saattaa olla seuraava Nexus-puhelin
Jos Google seuraa vanhoja tapojaan, jokasyksyisen uuden Nexus-puhelimen julkaisun pitäisi olla pian käsillä. Nyt GSM Arena povaa seuraavan Nexus-puhelimen saapuvan HTC:ltä jo aiemmin huhutun isoruutuisen One X 5 -mallin muodossa.

Puhelimen nimen numero viisi viittaa GSM Arenan anonyymin lähteen mukaan laitteen viiden tuuman kokoiseen näyttöön, jonka resoluutio olisi huimat 1080p. Jos vinkkaajaan on luottaminen, myös laitteen muut speksit nostaisivat Nexus-sarjan taas Android-puhelinten kärkikastiin. Puhelimesta kerrotaan löytyvän Qualcommin neliytiminen Snapdragon S4 Pro -suoritin, 12 ja 2 megapikselin kamerat, LTE-yhteydet, iso 2500 mAh akku, joka kuitenkin mahtuu erittäin ohueksi mainitun puhelimen sisään.Nexus-perinteiden mukaisesti laitteiden mukana saapuisi myös uusi käyttöjärjestelmäversio, joka kuitenkin kesän Jelly Bean -päivityksen jälkeen olisi lähinnä pienempi päivitys- ja korjauspaketti. Päivityksen versionumeroksi väitetään Android 4.1.2 ja luvassa olisi esimerkiksi parannuksia Project Butter -nimellä tunnettuun hankkeeseen, jonka tarkoituksena on parantaa käyttöliittymän sulavuutta. Lisäksi mukana kerrotaan tulevan bugikorjausten lisäksi uusia toimintoja esimerkiksi lukitusnäkymään.

GSM Arenan tiedot ovat vasta vahvasti huhun tasolla, mutta jos viimevuotinen aikataulu jatkuu, Google saattaisi esitellä uutta Nexus-mallia jo lokakuun aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Aloc
Aloc

3

Mikset myy One X:ää? Vaikka se Sense ihan kiva onkin käyttiksessä niin mieluummin Googlen oma puhelin johon päivitykset tulee aina samantien. HTC:n valmistusmateriaalit ja laatu on muutenkin parempaa kuin samsungin tämän hetkiset. Jos noista specseistä edes puolet täyttyy niin se riittää korvaamaan jo Galaxy Nexuksen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

Androidien kärkeen! ...ja pitkälle... ei kuulu winkuna, ei :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.