HTC:n viisituumainen One X 5 saattaa olla seuraava Nexus-puhelin

4
Teemu Laitila

HTC:n viisituumainen One X 5 saattaa olla seuraava Nexus-puhelin
Jos Google seuraa vanhoja tapojaan, jokasyksyisen uuden Nexus-puhelimen julkaisun pitäisi olla pian käsillä. Nyt GSM Arena povaa seuraavan Nexus-puhelimen saapuvan HTC:ltä jo aiemmin huhutun isoruutuisen One X 5 -mallin muodossa.

Puhelimen nimen numero viisi viittaa GSM Arenan anonyymin lähteen mukaan laitteen viiden tuuman kokoiseen näyttöön, jonka resoluutio olisi huimat 1080p. Jos vinkkaajaan on luottaminen, myös laitteen muut speksit nostaisivat Nexus-sarjan taas Android-puhelinten kärkikastiin. Puhelimesta kerrotaan löytyvän Qualcommin neliytiminen Snapdragon S4 Pro -suoritin, 12 ja 2 megapikselin kamerat, LTE-yhteydet, iso 2500 mAh akku, joka kuitenkin mahtuu erittäin ohueksi mainitun puhelimen sisään.



Nexus-perinteiden mukaisesti laitteiden mukana saapuisi myös uusi käyttöjärjestelmäversio, joka kuitenkin kesän Jelly Bean -päivityksen jälkeen olisi lähinnä pienempi päivitys- ja korjauspaketti. Päivityksen versionumeroksi väitetään Android 4.1.2 ja luvassa olisi esimerkiksi parannuksia Project Butter -nimellä tunnettuun hankkeeseen, jonka tarkoituksena on parantaa käyttöliittymän sulavuutta. Lisäksi mukana kerrotaan tulevan bugikorjausten lisäksi uusia toimintoja esimerkiksi lukitusnäkymään.

GSM Arenan tiedot ovat vasta vahvasti huhun tasolla, mutta jos viimevuotinen aikataulu jatkuu, Google saattaisi esitellä uutta Nexus-mallia jo lokakuun aikana.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (4)

Aloc
Aloc

3

Mikset myy One X:ää? Vaikka se Sense ihan kiva onkin käyttiksessä niin mieluummin Googlen oma puhelin johon päivitykset tulee aina samantien. HTC:n valmistusmateriaalit ja laatu on muutenkin parempaa kuin samsungin tämän hetkiset. Jos noista specseistä edes puolet täyttyy niin se riittää korvaamaan jo Galaxy Nexuksen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

Androidien kärkeen! ...ja pitkälle... ei kuulu winkuna, ei :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.