>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei kehittää korvaajaa Androidille varmuuden vuoksi

4
Manu Pitkänen

Huawei kehittää korvaajaa Androidille varmuuden vuoksi
Kiinalainen puhelinvalmistaja Huawei kehittää omaa mobiilikäyttöjärjestelmää. Yhtiön toimitusjohtaja Wan Biao paljasti asian Reutersille.

Tällä hetkellä Huawei panostaa Googlen Androidiin, mutta jatkuvat patenttiriidat ovat langettaneet alustan ylle harmaita pilviä ja kysymysmerkkejä. Biaon mukaan käyttöjärjestelmää rakennetaan pahan päivän varalle. Käyttöjärjestelmä perustuu Biaon mukaan heidän nykyiseen alustaan.

Ilmoituksellaan Biao saattaa myös viestiä Googlen tai Microsoftin suuntaan, että Huaweikin tulisi ottaa paremmin huomioon. ZTE ilmoitti jo aiemmin tuovansa markkinoille Firefox OS -pohjaisen puhelimen ja Samsung kehittää Intelin kanssa Tizenia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kuveerty
Kuveerty

4

Tuskin kukaan haluaa pelkästään yhtä alustaa, mutta karu fakta on se, että mitä enemmän alustoja on, sitä vähemmän on yhteensopivuutta + softatarjontaa. Erityisesti kun kuitenkin uudet käyttikset tulevat lähes poikkeuksetta älyluurikäyttöön, ei markkinoita riitä kaikille, ja suurin osa alustoista jää vähälle huomiolle ja siten "vaillinaiseksi". Eihän tälläkään hetkellä esimerkiksi softia koodata samaan tahtiin suurimmillekkaan alustoille, vaan usein WP-versio jostakin suositusta softasta jää odotuksen alaiseksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.