>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

RIM esittelee BlackBerry 10 -puhelimet ensi vuoden alussa

5
Manu Pitkänen

RIM esittelee BlackBerry 10 -puhelimet ensi vuoden alussa
Kanadalainen Research In Motion aikoo lanseerata uudet BlackBerry 10 -älypuhelimet kuudella mantereella ensi vuoden alussa. Yhtiö yrittää vallata huvenneita markkinaosuuksiaan takaisin.

Markkinointijohtaja Frank Boulbenin mukaan RIM on esitellyt uutta käyttöjärjestelmää useille operaattoreille, joilla on ollut paljon hyvää sanottavaa siitä. Joku on innostunut kutsumaan sitä jopa vallankumoukselliseksi ja ainutlaatuiseksi. Adjektiiveilla Boulben yrittää vakuuttaa markkinat ja kuuntelijat siitä, ettei yhtiö ole valinnut helppoa reittiä ja luonut uutta "iPhone-kopiota".

Pohjois-Amerikassa menestynyt RIM aikoo nyt panostaa entistä vankemmin muualle. Hyvät operaattorikumppanuudet näyttelevät siis tärkeää roolia yhtiön uudelleen nousemisessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

simsim4
simsim4

1

Rim tulee menemään luultavasti konkkaan. Näin ainakin itse uskon koska iOS Android ja WP on valovuosia edellä BB:n käyttistä symbiankin pesee sen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jeisus (vahvistamaton)

3

On erittäin suuri mahdollisuus että konkkaan menee, mutta jos tämä tuleva puhelin on jotain uutta ja innovatiivista, voi tuotteesta hyvinkin tulla uusi "joka lapsen joululahjatoive". Se taas kantaa melko pitkälle. On lukuisia yhtiöitä, jotka eivät ole olleet kannattavia, ennenkuin tuli sitten se vallankumouksellinen tuote. Itseasiassa toivon että tuote olisikin tällainen, koska se saattaisi laittaa muut yhtiöt petraamaan omaa suoritustaan ja lopettamaan nämä turhat lokaamiskampanjat.

Vastaa
pain83
pain83

4

Eipä taida tulla joululahjatoive, kun julkaistaan alkuvuodesta ja seuraavaksi jouluksi kerkee sitten muut valmistaja julkaisemaan mullistavampia laitteita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jeisus (vahvistamaton)

5

Se nyt olikin sellainen esimerkki tuotteen kysynnästä. :) At the end of the day, toivon siis että tästä tulisi todellakin vallankumouksellinen laite, mikä muuttaisi edes jollain tasolla nykyisten puhelimien toimintatapaa. Kyseessä on siis toive, eikä faktaan perustuva toteamus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.