Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kehittelee Android-puhelimiinsa omaa selainta

1
Valtteri Ahonen

Samsung kehittelee Android-puhelimiinsa omaa selainta
Korealaisen Etnewsin mukaan Samsung olisi kehittelemässä Webkit-pohjaista mobiiliselainta, joka voisi korvata Androidin oletusselaimen Samsungin omissa malleissa.

Samsung on houkutellut WebKit-osaajia joukkoonsa ja aloittanut selaimen työstämisen. WebKit on avoimen lähdekoodin selainmoottori, jota myös kilpailevat Safari ja Chrome käyttävät pohjanaan.

Monet älypuhelinten käyttäjät tyytyvät laitteidensa oletusselaimiïn, ja niinpä niiden markkinaosuudet ovatkin yleensä suuria. Koko mobiiliselainkentästä Android-laitteet lohkaisevat tällä hetkellä yli 24 prosenttia, joten on Samsungilla ainakin mistä ottaa. iPhonen osuus on noin 21 prosenttia ja Nokian laitteiden noin 10.

Google julkaisi helmikuussa oman Chrome for Mobilensa, joka tekee tuloaan uusiin Android-versioihin aina 4.0:sta eteenpäin. Lisäksi se on saatavilla iPhoneihin ja iPadeihin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja