Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA aloittaa iPhone 5:n myynnin perjantaiyönä - LTE-tuki ei mukana

6
Teemu Laitila

DNA aloittaa iPhone 5:n myynnin perjantaiyönä - LTE-tuki ei mukana
DNA aikoo aloittaa Applen uuden iPhone 5 -mallin myynnin heti 28. päivä keskiyöllä eli tortain ja perjantain välisenä yönä. Huolimatta siitä, että iPhone 5 tukee myös Suomessa käytössä olevaa 1800 MHz:n LTE-taajuutta, puhelimia tullaan myymään pelkästään 3G-liittymillä varustettuna.

DNA ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta LTE-tuen saapumisesta myöhemmin, vaan DNA:n puheliiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsanin mukaan yhtiö tutkii iPhone 5:n toimivuutta DNA:n LTE-verkossa yhteistyössä Applen kanssa.

Uusimmen iPhone-mallin hinnat lähtevät 16 gigatavun muistilla varustetun mallin osalta 19,30 eurosta kuukaudessa, kun asiakas solmii kolmen vuoden osamaksusopimuksen. Puhelimen saa myös kertamaksulla hintaan 698 euroa. Laitteet eivät ole operaattorilukittuja, joten halutessaan puhelimeen voi asentaa myös toisen operaattorin SIM-kortin.

Puhelimen mukana myytävään liittymään kuuluu verkon täydellä nopeudella toimiva rajoittamaton datapaketti. iPhone 5 tukee DC-HSPA-yhteyksiä, joilla voidaan saavuttaa enintään 42 megabitin sekuntinopeus liittymästä ja verkon kuormituksesta riippuen.


Jos iPhonensa haluaa heti ensimmäisten joukossa kello 00:01 perjantaina, laitteita saa yömyyntinä vain Esplanadin puiston ja Ravintola Kappelin myyntipisteistä. Vähemmän kärsimättömät voivat sen sijaan käydä ostamassa puhelimen perjantaina aamulla DNA-kaupoista, joista osa avaa ovensa kuitenkin jo seitsemältä tai kahdeksalta aamullla.

Edit 26.9 14:44: Lisätty tieto mahdollisesta LTE-tuesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

KIPPO76
KIPPO76

2

Sieltä sitten porukalla hakeen uutta Applen puhelinta. Se on täynnä Applen uusia innovaatioita. Käyttökelvottomat kartat,naarmuiset kuoret sekä iPhone4 tuttu ja turvallinen antenni bugi. Tämä kaikkien aikojen suurin ja mahtavavin tekniikkan ihmelapsi on nyt kaikkien saatavilla.

Vastaa
delic
delic

3

@2 nyt on tosiaan Apple saanut niin kovan ja tyylikkään paketin kasaan, että eiköhän toi tule haettua pois. Muutama edellinen malli on skipattu, mutta tämä kyllä hyvin todennäköisesti lähtee ostoon.

Joka mallissa on aina pitänyt olla hirveesti vikoja, eikös uusimmasta iPadistakin uutisoitu kaikenlaista. Kummasti vaan ollu nyt ilman mitään ongelmia sellasen puolisenvuotta vai millon toi nyt sitten tulikaan.

Noista nyt aina vaan nousee kauhee haloo kun kyse on Applen laitteista, ihan joka asia kyllä saa isosti palstatilaa ja kohta tuntuu, että kun ostat laitteen se tulee olemaan täynnä vikoja, vaikka oikeasti vain pieni osa kärsii eri vioista.

Vastaa
temple69
temple69

6

SGS III ilmestyttyä mietin hetken, ostanko sen vai odotanko Iphone 5:sta. Onneksi en odottanut. Oisin kyllä pettynyt suunnattomasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja