>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Tizen-laite saattaa pian nähdä päivänvaloa

3
Valtteri Ahonen

Samsungin Tizen-laite saattaa pian nähdä päivänvaloa
Samsung on jo pitkään luottanut lähes kokonaan Android-järjestelmään kalliimman pään älypuhelimissaan. Muutamien Windows Phone ja Bada -julkaisujen lisäksi on nyt kuitenkin tiettävästi kehitteillä jotain uutta, nimittäin avoimen lähdekoodin Tizen-järjestelmään pohjautuva laite.

Sinänsä Tizenia on osattu Samsungin laitteisiin jo odottaa, sillä järjestelmä julkistettiin jo kauan sitten. Alkuvuodesta siitä nähtiin jo ensimmäiset kuvat, mutta niistäkin on nyt jo niin kauan, että (toivon mukaan) paljoakaan niistä ei ole enää jäljellä lopullisessa julkaisuversiossa.

Uusien huhujen mukaan Tizen-laitteen julkistus olisi kiivaasti lähtestymässä. Lopullisesta järjestelmästä tai laitteesta ei ole toistaiseksi kuitenkaan vuotanut varteenotettavaa materiaalia, joten on melko mahdotonta sanoa, minkälainen julkistus on tulossa. Se on kuitenkin varmaa, että täysin uuden käyttöjärjestelmän menestyksekäs tuominen kuluttajien saataville tulee olemaan haastava tehtävä.Myös Intel on ollut vahvasti mukana kehittämässä Tizenia, ja niinpä järjestelmä näyttelee tärkeää roolia prosessorivalmistajan altavastaaja-aseman kohottamisessa. Intelillä on ollut vaikeuksia päästä mobiililaitemarkkinoille vastaavalla volyymilla kuin se on PC-markkinoilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

arivesa
arivesa

1

Luulin tuon jo jääneen jääkaappien ja autonavien käyttikseksi. Nyt siis myös kapuloiden. Suurimman täytynee pitää kaikki ovet auki, pienet ei voi.

Vastaa
arivesa
arivesa

3

@2:
Sampan jääkkikset on osin jo langattomilla yhteyksillä.
Intel(kumppani)on ilmoittanut Tizenin tähtäävän autokäyttöön.
Oliko tässä joku kysymys?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.