Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen sovelluskauppa juhlii alennusmyynnillä: suosittuja sovelluksia 25 sentin hintaan

2
Teemu Laitila

Googlen sovelluskauppa juhlii alennusmyynnillä: suosittuja sovelluksia 25 sentin hintaan
Google kertoi eilen, että sen Android-sovelluksia myyvä Play-kauppa on ylittänyt 25 miljardin ladatun sovelluksen rajan. Yhtiö kertoi myös juhlivansa merkkipaalua mittavalla alennuskampanjalla. Yhtiö julkistikin eilen illalla ensimmäiset alennusmyyntiin saapuvat sovellukset, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan 25 sentin hintaan.

Ensimmäisessä paketissa oli yhteensä 14 sovellusta, jotka löytyvät kaupan suosittujen maksullisten sovellusten listalta. Paketista löytyy useampia pelejä, kuten premium-version Rovion suositusta Angry Birds Space -pelistä, autopeli Asphalt 7: Heat, nykyisin Zyngan kehittämä Draw Something sekä muita nimiä. Hyötyohjelmia listalla on esimerkiksi Googlen oma muistilistaohjelma Tasks sekä urheilusuoritusten mittaamiseen tarkoitettu Runtastic PRO.

Jos Google jatkaa kampanjaa saman tapaan kuin esimerkiksi 10 miljardia latausta juhlistaessa, tarjoussovellusten valikoima vaihtelee päivittäin, eli kannattaa kurkistaa Play-kauppaan kerran päivässä, jos haluaa suosikkisovelluksia murto-osalla normaalihinnoista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

1

Onnittelut! Sait sanat "kaikki maksaa vitusti" ujutettua saman virkkeen sisään kahdesti! Lopuksi kruunasit suorituksen vielä hienosti korvaamalla välimerkin hymiöllä!

t: Usko nuorisoon palautunut!

Vastaa
Jeva
Jeva

2

Ihan hieno saavutus ja tarjouksiakin tuli hyödynnettyä :)
Office Suite etenkin mahtavassa tarjouksessa! Olisiko normihinta peräti 14,99$ ollut?

Sitten vielä:
Kommentteihin voisi laittaa jonkisortin varmistuskeinon ettei botit ym. pääsisi kirjoittelemaan.
Tiedän että se on tunnuksia rekisteröidessä jo käytössä (ainakin muistaakseni), mutta voisi hillitä joitakin ihmisiä kommentoimasta.
Ainakin kommentilta #1 olisi vältytty. Tuskin selviäisi tekstin perusteella edes perus captcha:sta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja