Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung haluaa nousta Applen veroiseksi digitaalisen sisällön jakelijaksi

2
Manu Pitkänen

Samsung haluaa nousta Applen veroiseksi digitaalisen sisällön jakelijaksi
Samsung on muutamaan otteeseen terävöittänyt julkisissa kommenteissa sitä, että yhtiön pitää panostaa entistä enemmän ohjelmistopuolelle. Tämä on tuntuu varsin luonnolliselta, sillä yhtiöllä on jo vahva-asema kulutuselektroniikassa ja niiden komponenttien tuotannossa.

Reutersin tietojen mukaan korealainen konglomeraatti haluaakin nousta Applen, Googlen ja Amazonin veroiseksi toimijaksi digitaalisen sisällön jakelussa. Uutistoimiston sisäpiirilähteiden mukaan tätä strategiaa lähdetään toteuttamaan tarvittaessa yritysostoin. Tähän mennessä Samsung on pyrkinyt omien ohjelmistojen avulla vauhdittamaan elektroniikan myyntiä, ei tekemään rahaa softalla. Ajattelutavassa tullaan kuitenkin tekemään muutos -- ja on jo tehtykin.

Samsung liittynee sisältösotaan musiikkibisneksen kautta. Yhtiö osti jo aiemmin mSpot-nimisen palvelun ja on rakentanut kiitostakin saaneen Music Hub -palvelun. Alaa on mielenkiintoista seurata, sillä esimerkiksi Applen on huhuttu perustavan oman internetradion. Kilpailu on kiristymässä joka rintamalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
HohHoijaa! @ (vahvistamaton)

2

Uutistoimiston sisäpiirilähteiden mukaan tätä strategiaa lähdetään toteuttamaan tarvittaessa yritysostoin. Tähän mennessä Samsung on pyrkinyt omien ohjelmistojen avulla vauhdittamaan elektroniikan myyntiä, ei tekemään rahaa softalla. Ajattelutavassa tullaan kuitenkin tekemään muutos -- ja on jo tehtykin.

Samsung jonku se on teillekkin totuus kerrottava... Ja totuus tulee tässä: EI TULE ONNISTUMAAN!!
Miksi ei onnistuisi?...Kyllä onnistuu!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja