Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen toimitusjohtaja pyytää anteeksi karttasekoilua -- kehottaa käyttämään muita karttoja

6
Teemu Laitila

Applen toimitusjohtaja pyytää anteeksi karttasekoilua -- kehottaa käyttämään muita karttoja
Applen toimitusjohtaja Tim Cook on julkaissut virallisen tiedotten, jossa pyydetään anteeksi yhtiön uuden karttasovelluksen asiakkaille aiheuttamaa turhautumista. Applelta on odoteltu virallista kannanottoa paljon julkisuutta saaneisiin ongelmiin, mutta virallinen anteeksipyyntö korkeimmalta taholta on yllättävä tapa. Yllättävä on myös Tim Cookin ratkaisu nykyisiin ongelmiin.

Yhtiön asiakkaille osoitetussa tiedotteessa Cook selittää, että karttojen tarkoituksena oli tarjota käyttäjille aiempaa enemmän ominaisuuksia kuten opastava navigointi, ääniohjaus sekä 3D-tila. Uudet ominaisuudet ovatkin saaneet kiitosta, mutta silti karttadatan puutteesta johtuvat ongelmat ovat muodostuneet isoksi esteeksi erityisesti muualla kuin Yhdysvalloissa asuville.

Applen toimitusjohtaja lupaa yhtiön työskentelevän taukoamatta karttojen parantamiseksi. Tarkkuutta parantaa muun muassa yli 100 miljoonaa käyttäjää, jotka voivat jättää palautetta ongelmia kohdatessaan.


Kirjeen yllättävin asia on Tim Cookin tarjoama ratkaisu karttaongelmien kiertämiseen sillä välin. "Sillä välin me parannamme karttojemme laatua, voitte kokeilla erilaisia vaihtoehtoja lataamalla App Store -kaupasta esimerkiksi Bingin, MapQuestin tai Wazen kartat tai käyttää Googlen tai Nokian karttoja menemällä heidän nettisivuilleen", Cook opastaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Jarissimo
Jarissimo

3

OHHOH.. Tätä ei ole tapahtunut varmaan koskaan Applen historiassa.. Eipä olisi iSteve myöntänyt.. propsit tästä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja