Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ice Cream Sandwich jatkaa yleistymistään

4
Manu Pitkänen

Ice Cream Sandwich jatkaa yleistymistään
Androidin nelosversio (4.0 ja 4.1) löytyy jo lähes joka neljännestä Googlen käyttöjärjestelmään pohjaustuvasta mobiililaitteesta. Ice Cream Sandwichin yleistyminen on ollut viime aikoina tasaista, mutta Gingerbread pitää edelleen pintansa.

ICS:n ja Jelly Beanin markkinaosuudet ovat vastaavasti 23,7 ja 1,8 prosenttia. JB:n markkinaosuudesta suurin kiitos menee Googlen ja Asuksen yhdessä kehittämälle Nexus 7 -tabletille. Vanhojen laitteiden päivitysrumba on vasta käynnistymässä, joten JB:n yleisyys lähtee melko varmasti nopeaan kasvuun lähiaikoina. Jelly Bean on tulossa Galaxy S III -puhelimille ja HTC on luvannut päivittää One X- ja One S -puhelimet vielä tämän kuun aikana.Vuoden 2010 joulukuussa julkaistu Gingerbread (2.2) on kuitenkin edelleen ylivoimaisesti suosituin Android-versio. Se löytyy yli joka toisesta Android-puhelimesta (55,8 prosenttia).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Jupsu
Jupsu

1

gingerbread on kyllä 2.3 versio eikä 2.2..=) mutta harmittelen edelleen kun lg ei optimus 2x:ään saa sitä ics:sää koskaan..-.- noh on näitä huonoja valintoja ennenkin tehty esimerkiksi kun ostin opelin..^^

Vastaa
Jupsu
Jupsu

3

niin mutta tuntuu toivottomalta näiden 200 viivästyksen jälkeen.. ensiksi q2 sitten q3 sitten lokakuu... muttajuu sori ot..^^

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja