>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharp ryhtyy valmistamaan viiden tuuman Full HD -näyttöjä

3
Teemu Laitila

Sharp ryhtyy valmistamaan viiden tuuman Full HD -näyttöjä
Sharp on kertonyt yhtiön ryhtyvän valmistamaan vain viiden tuuman kokoisia näyttöjä, joiden resoluutio on 1920x1080 pikseliä. Näyttöjä on tarkoitus käyttää älypuhelimissa ja niiden pikselitiheys yltää aina 443 pikseliin tuumalla.

Uudet näytöt ovat aiempaa ohuempia ja niiden pikselitiheys on noin 1,3 kertaa suurempi kuin nykyisten älypuhelinnäyttöjen. Pikselitiheys on saavutettu yhtiön uudella CG-Silicon-tekniikalla, joka myös vähentää näytön pinnalla olevien kerrosten määrä. Uuden tekniikan myötä myös aiempaa enemmän toimintoja voidaan integroida suoraan näytön pintaan.

Näyttöjen valmistus on alkanut pienillä volyymeilla jo syyskuussa ja massatuotanto on tarkoitus aloitaa lokakuun aikana. Sharp aikoo esitellä ensimmäisiä paneeleita vielä tällä viikolla Japanissa pidettävilleä CEATEC-messuilla.Sharp ei ole ainut supertarkkoja näyttöjä esitellyt yhtiö, vaan myös LG on esitellyt oman samaan kokoluokkaan sijoittuvan Full HD -näyttönsä. Sharp ei ole kertonut tarkemmin koska yhtiön uusia näyttöjä nähtäisiin valmiissa tuotteissa saakka, mutta LG aikoo ainakin ryhtyä myymään näyttöjään valmistajille vielä tämän vuoden puolella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jorgga
jorgga

1

Nyt kun aletaan saamaan FullHD:ta jo kännyköihinkin, niin olisiko jo PC-näyttöjen resoluution aika alkaa jo kasvamaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.