Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uusi halpa-Lumia videolla: Lumia 510

2
Manu Pitkänen

Nokian uusi halpa-Lumia videolla: Lumia 510
Uudesta alemman hintaluokan Lumiasta huhuttiin viimeksi pari viikkoa sitten. Nyt GSMArena on onnistunut saamaan käsiinsä kuvan Lumia 510:ksi nimetystä laitteesta. YouTubesta löytyy myös video kyseisestä puhelimesta.

GSMArenan lähde varmisti aiemmin spekuloidut tekniset tiedot oikeiksi. Lumia 510:ssä on nykyisen tiedon mukaan neljän tuuman WVGA-näyttö, 256 megatavua keskusmuistia ja neljä gigatavua tallennustilaa. Prosessorin on kerrottu olevan 800 megahertsinen Qualcomm Scorpion. Näiden tietojen perusteella puhelimesta ei löytyisi Windows Phone 8:aa, joten ohjelmistoalustaksi on valittu todennäköisesti 7.8. Suositushinta asettuu 150 dollariin.

Puhelin on kohdistettu ensisijaisesti Kiinan markkinoille, jossa älypuhelimien kysyntä kasvaa kokoajan rivakkaa vauhtia. Lumia 510 esitellään näillä näkymin kiinalaisille vielä ennen joulua ja muulle maailmalle ensi vuoden alussa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja