Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google pistää Nexus-ohjelman uusiksi -- Android 4.2 tulossa

8
Manu Pitkänen

Google pistää Nexus-ohjelman uusiksi -- Android 4.2 tulossa
Android And Me -sivuston tietojen mukaan Google aikoo julkaista vielä Android 4.2:n ennen loikkaamista 5.0:aan.

Android 4.2:n myötä Google siirtyy käytäntöön, jossa kuka tahansa voi julkaista "Nexus-laitteen". Mikä tahansa laite ei kuitenkaan voi päästä mukaan Nexus-ohjelmaan -- puhelimen tai tabletin on täytettävä Googlen asettama ohjeisto. Puhelimessa ei esimerkiksi saa käyttää käyttöliittymäkustomointeja, vaan valmistajan ja käyttäjien on tyydyttävä Androidin oletusilmeeseen. Vastapalveluksena Google lupaa huolehtia laitteiden päivityksistä.
Uuden Customization Centerin ansiosta Android-valmistajat voivat kuitenkin tarjota omia käyttöliittymiään. Keskuksen kautta puhelinta voi muokata muiltakin osin omannäköiseksi ja -kuuloiseksi. Käyttöjärjestelmään on lisätty myös Project Roadrunnerin tulokset, missä on kiinnitetty huomiota puhelimien akkukeston parantamiseen.

Lisätietoa huhutuista Android 4.2:n uudistuksista löytyy Android And Men artikkelista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

raidi2@ (vahvistamaton)

1

Laitteen akkua ei voi MoDaCon tietojen mukaan vaihtaa eikä laitteessa olisi microSD-paikkaa!!. =(

Vastaa
pähkinä
pähkinä

2

Toivottavasti näitä nexuksia alkaa näkymään enemmänkin liikenteessä, pääsisi eroon näistä päivitysten odotteluista.

Vastaa
TemeTee
TemeTee

4

Hiton hyvä juttu. Inhoan kun androidin itsessään tyylikäs ja minimalisitinen UI raiskataan touchwizeillä tai senseillä. Ja hidastaahan ne lisäksi noita päivitysten julkaisuja. Mutta saapa nähdä miten valmistajat hinnoittelevat laitteet kun eivät saa tuputettua yksilöllisyyttään...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

6

Jännä nähdä miten alkaa tulemaan vanilla laitteita.. tämä on hieno juttu ja itsekin lähden seuraavaksi vanillan matkaan. Luulisi valmistajiakin kiinnostamaan kun google hoitaa päivitykset.

Vastaa
Aloc
Aloc

7

Tämähän on ehdottomasti se mitä android tarvitsee. Loppuu pirstaloituminen ja ulkoasujen päivittäminen jää myöhemmmin valmistajien kontolle. Mahtava juttu. Toivottavasti toteutuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja