Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n tulevasta Nexus-laitteesta ensimmäiset kuvat

8
Teemu Laitila

LG:n tulevasta Nexus-laitteesta ensimmäiset kuvat
LG:n ja Googlen on huhuttu suunnittelevan Nexus-laitteen sekä Android-päivityksen julkaisua vielä tälle kuulle. Huhu vaikuttaa taas hieman varmemmalta, kun venäläissivusto on julkaissut kasan kuvia uudesta Nexus-puhelimesta, jota sivusto kutsuu nimellä Optimus G Nexus.

Kuvissa näkyy puhelin, joka Nexus-sarjalaisten perinteen mukaisesti ei sisällä lainkaan fyysisiä näppäimiä, vaan sen ainoat yksityiskohdat ovat kaiuttimen ritilä sekä etukamera. Takapuolelta paljastuu erikoinen kiiltävä pinta. Puhelimen yleinen muotoilu muistuttaa Galaxy Nexusta pyöreine kulmineen.

Sisustensa puolesta Optimus G Nexus vastaa Optimus G -mallia, eli näytön koko on 4,7 tuumaa ja resoluutio 1280x768, prosessorina toimii neliytiminen Snapdradon S4 Pro ja takakamera tallentaa kuvia 13 megapikselin tarkkuudella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Aloc
Aloc

2

Mukavasti noudattelee Galaxy Nexuksen ulkonäköä missä ei ole mitään valittamista. Ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Tulisi jo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja