Microsoft julkaisee Office-sovellukset iOS:lle ja Androidille ensi vuonna

8
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisee Office-sovellukset iOS:lle ja Androidille ensi vuonna
Microsoftin ohjelmistotarjonnan terävimpään kärkeen kuuluvaa Officea ei ole toistaiseksi saanut iOS:lle ja Androidille. Tilanne on kuitenkin korjaantumassa ensi vuonna.

Ohjelmistojätin tuotejohtaja Petr Bobekin totesi Tshekissä pidetyssä tilaisuudessa, että Officen Android- ja iOS-versiost julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa. Asiasta uutisoi INHED-verkkosivusto. Asian vahvisti toisesta lähteestä The Verge, jonka mukaan Office tulisi myös Windows Phonelle ja Symbianille (/Nokia OS:lle), joille löytyy jo nyt Office Mobile.

Aiemmin on huhuttu, että Microsoft kehittäisi iPad-versiota Officesta. Microsoft ei suostu vielä kommentoimaan Officen iOS- ja Android-versioihin liittyviä tietoja julkisesti.



Microsoft julkaisee Office 2013:n yritysasiakkaille joulukuussa ja kuluttaja-asiakkaille helmikuussa 2013.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (8)

Jarissimo
Jarissimo

7

No johan.. en kyllä usko tapahtumaan sillä enemmänhän tuosta olisi MS:lle ahaittaa kuin hyötyä. Nykyisellään on vielä joku urpo olemassa, joka luulee ettei Officea voi korvata mitenkään missäämn olosuhteissa. Mikäli ihka oikea MSOffice tulisi muillekin alustoille niin millä ihmeellä ne meinaisi myydä enää WP roskaa, kun ei ole enää valtin valttia..

Nykyäänkin on jo erittäin hyviä Toimistosoftapaketteja mobiililaitteille ja en usko että nämä perinteiset tekijät tulevat pärjäämään sillä saralla. Voin esimerkiksi veikata että MS ei toisi pilvitallennusmahdollisuuksia (esim GoogleDrive) mukaan mikä tekisi jo itsessään niiden viritelmän puutteelliseksi muihin verrattuna, joissa voi käyttää lähes kaikkia palveluita, mikä nyt sattuu kenelläkin olemaan käytössä..

Nokia kartathan tosiaan on jo myös Androidille, mutta ei tietenkään Navigoinnilla. Tosin Googlen oma Navigointi pelaa jo kohtuudella (on kyllä vielä parannettavaa). Hienosti toimi tuo Nokia kartat sovellus Androidissa (eli käsittääkseni on melkolailla vain se nettisivu sovelluksena).

Vastaa
MWillberg
MWillberg

8

Otsikointi aiheesta ei pidä ihan paikkaansa koska koko officea EI tulla näkemään käpäläkoneissa. Ei ole yllätys että se monille oleellisin työkalu kannettaviin laitteisiin eli Outlook tullaan taatusti jättämään pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.