Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn uusimpiin älypuhelimiin Android Jelly Bean -päivitys vasta vuonna 2013

7
Sami Koivunen

Sonyn uusimpiin älypuhelimiin Android Jelly Bean -päivitys vasta vuonna 2013
Japanilainen Sony Mobile on tiedottanut, että yhtiön vuoden 2011 älypuhelimet eivät saa uutta Jelly Bean -päivitystä. Yhtiön uusimmatkin älypuhelimet saavat odottaa Jelly Bean -päivitystä vuoden 2013 alkuun.

Sonyn uusimpiin malleihin kuuluvat Xperia T, Xperia V ja Xperia TX saavat päivityksen vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen puolivälissä eli aikaisintaan helmikuussa. Myös mallit Xperia S, Xperia acro S, Xperia ion, Xperia P, Xperia go ja Xperia J saavat Jelly Bean -päivityksen, mutta yhtiö ei vielä antanut aikataulua päivitykselle. Sony on luvannut tiedottaa asiasta myöhemmin.

Sonyn vuotta 2012 vanhemmille puhelinmalleille Androidin Ice Cream Sandwich 4.0.4 jää viimeiseksi käyttöjärjestelmäversioksi. Sonyn mukaan yhtiö ei päivityksellä pystyisi takaamaan käyttäjille sellaista käyttökokemusta, jota sekä yhtiö että käyttäjät vaativat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Malboro
Malboro

1

No huhhu! Mikä näissä päivityksissä on niin vaikeaa? Ja miks tarvitsee olla tusina eri mallia. >_< Ilmeisesti Sony on unohtanut, että niitä puhelimia pitäis päivittääkin. Noh eipä onneks itselle ikänä ole tulossa Sonyn puhelinta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mm (vahvistamaton)

2

Siis toki ymmärrän sen ettei puhelinta kannata päivittää jos se oikeasti vaikuttaa käyttökokemukseen ja laskee sitä huomattavasti. Itselläni on Xperia Ray ja olen ollut ihan tyytyväinen uusimpaan 4.0.4 versioon (pidin tosin Gingerbreadistä enemmän...),mutta kyllä puhelinten pitäisi olla päivitettäviä ainakin kahdeksi vuodeksi, nooh, ehkä Sony jotain tästä oppii. :)

Vastaa
ypsilon
ypsilon

3

Tässä hyvä syy hypätä ikelkkaan. Itse ainakin olen tuskastunut oman sgs+ mallin päivityksiin. Versio ei taida 2.3.6 enää nousta ja bugeja löytyy vaikka muille jakaa. Kivoimpana ehkä se että puhelin tykkää järjestellä kuvakkeita mielensä mukaan kun muisti käy vähiin.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

4

@3: Itse suositetlen laittamaan custom rommin. Esimerkiksi vaikkapa Cyanogenmodin tai DarkyROMin. Itselläni on alkuperäinen SGS ja siihen asennettuna Cyanogenmod 10. Justiin päivittyy OTAna viimeisimpään nightly buildiin. Hienosti toimii. Suosittelen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ptjuhis (vahvistamaton)

6

ypsilonille komppausta... Mulla oli vielä vähän yli vuosi sitten SGS ja kyllästyin täysin virallisten päivitysten saatavuuteen ylipäätään . Ei takeita laitteista, eikä aikatauluista. Nyt iMaailmassa homma toimii - ei täydellisesti täälläkään, mutta selkeästi paremmin, kuin Androidilla. Veikkaan, että Android tulee kompastumaan isosti tähän ongelmaan. Turhaa pitää puheita julkistustilaisuuksissa, kun suurinta osaa käyttäjiä "herkut" eivät tule koskemaan.

Vastaa
D00mer
D00mer

7

Omassa xperia neossa on ollut jelly bean aika kauvan, ja hyvin toimii, joten kumma kun vanhat mallit ei saa päivityksiä joko ollenkaan tai kestää ikuisuuden, ja silloinkin on bugisia

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja