Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiistää Applen näyttötoimitusten lopettamisen

1
Teemu Laitila

Samsung kiistää Applen näyttötoimitusten lopettamisen
Samsungin mukaan yhtiö ei ole aikeissa lopettaa näyttöpaneelien toimitusta Applelle, kertoo CNET. The Korea Times väitti äskettäin, että Samsung aikoisi lopettaa LCD-paneeleiden toimitukset Applelle vuoden loppuun mennessä.

Samsungin mukaan Korea Timesin tiedot ovat 100 prosenttisesti vääriä eikä aikeita paneelitoimitusten lopettamisesta ole. "Samsung ei ole aikeissa lopettaa LCD-paneelien toimituksia Applelle", yhtiöstä kerrotaan CNETin mukaan.

Korea Times perusti raporttinsa nimettömän Samsung-pomon tietoihin. Syyksi toimitusten lopettamiselle lehti kertoi Applen tiukasti säädellyn alihankintaketjun, joka ei ole Samsungille enää erityisen tuottoisa.
Tällä hetkellä Samsung toimittaa Applen nykyisen iPad-mallin Retina-näytöt, mutta tulevaisuudessa näyttöhankintoja on tarkoitus kohdistaa myös muille valmistajille kuten LG:lle ja AU Optronicsille ja Sharpille, joka jo toimittaa osan Applen laitteissa käytetyistä näytöstä. Applen ja Samsungin välejä ovat hiertäneet lukuisat oikeusjutut, joissa Apple on syyttänyt Samsungia tuotteidensa kopioinnista ja Samsung puolestaan Applea mobiilitekniikkaan liittyvien patenttien loukkauksista.

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Tarkoittanee,että Applen maksama hinta näytöistä tuottaa edelleen tiliä.
Mitäs lypsävää tappamaan. Varmaan loppuu heti,kun ei enää tuota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja