Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia

4
Manu Pitkänen

LG toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia
Korealainen elektroniikkayhtiö LG toimitti kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana yhteensä 14 miljoonaa puhelinta. Yhtiö toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia, noin seitsemän miljoonaa kappaletta.

Kova työ saada Android-puhelimien tuotanto kannattavaksi alkaa nyt kantaa hedelmää. Heinä-syyskuun älypuhelintoimitusten määrä kasvoi viime vuodesta 59 prosenttia ja edelliseenkin kvartaaliin nähden 23 prosenttia. Kasvun ansiosta puhelinyksikön tulos kääntyi tappiolta voitolliseksi.
Päästäkseen Applen ja Samsungin tasolle, LG:n olisi keksittävä keinot marginaalien kasvattamiselle ja kehitettävä massamarkkinat villitsevä tuote. Se on työläs tehtävä, mutta nälkää tämän päämäärän saavuttamiseksi varmasti riittää. Optimus G:n lanseeraus osoitti, että LG on valmis haastamaan Samsungin high-end-puhelimissakin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Tosiasioita (vahvistamaton)

1

LG toimitti siis älypuhelimia (Android-puhelimia) enemmän kuin Nokia Symbian- ja Windows Phone -puhelimia yhteensä. LG teki viisaasti luopuessaan Microsoft-puhelimista, vain sillä tavoin älypuhelinyksikön liikevaihdon voi saada voitolliseksi.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

3

itse en enään koske lg:hen edes pitkällä tikulla.. optimus 2x niin 100% pettymys että en toista osta, pidän myös huolen että ystäväni jättävät LG:n ostamatta.. tietenkin nexus sarja eri mutta omissa malleissa niin paska päivitystuki ja käyttiksien laatu että huhhuh.. lg lagaa puolet enemmän kuin vanha htc desireni jossa on 1 ydin vähemmän.. ei tuolla mitkään pelitkään tai esim netflix toimi tökkimättä..

kiitos kuittaan..^^

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja