LG toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia

4
Manu Pitkänen

LG toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia
Korealainen elektroniikkayhtiö LG toimitti kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana yhteensä 14 miljoonaa puhelinta. Yhtiö toimitti ennätyksellisen paljon älypuhelimia, noin seitsemän miljoonaa kappaletta.

Kova työ saada Android-puhelimien tuotanto kannattavaksi alkaa nyt kantaa hedelmää. Heinä-syyskuun älypuhelintoimitusten määrä kasvoi viime vuodesta 59 prosenttia ja edelliseenkin kvartaaliin nähden 23 prosenttia. Kasvun ansiosta puhelinyksikön tulos kääntyi tappiolta voitolliseksi.

Päästäkseen Applen ja Samsungin tasolle, LG:n olisi keksittävä keinot marginaalien kasvattamiselle ja kehitettävä massamarkkinat villitsevä tuote. Se on työläs tehtävä, mutta nälkää tämän päämäärän saavuttamiseksi varmasti riittää. Optimus G:n lanseeraus osoitti, että LG on valmis haastamaan Samsungin high-end-puhelimissakin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Tosiasioita (vahvistamaton)

1

LG toimitti siis älypuhelimia (Android-puhelimia) enemmän kuin Nokia Symbian- ja Windows Phone -puhelimia yhteensä. LG teki viisaasti luopuessaan Microsoft-puhelimista, vain sillä tavoin älypuhelinyksikön liikevaihdon voi saada voitolliseksi.

Vastaa
Jupsu
Jupsu

3

itse en enään koske lg:hen edes pitkällä tikulla.. optimus 2x niin 100% pettymys että en toista osta, pidän myös huolen että ystäväni jättävät LG:n ostamatta.. tietenkin nexus sarja eri mutta omissa malleissa niin paska päivitystuki ja käyttiksien laatu että huhhuh.. lg lagaa puolet enemmän kuin vanha htc desireni jossa on 1 ydin vähemmän.. ei tuolla mitkään pelitkään tai esim netflix toimi tökkimättä..

kiitos kuittaan..^^

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.