Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung työstää Full HD -näyttöistä puhelinta?

5
Manu Pitkänen

Samsung työstää Full HD -näyttöistä puhelinta?
Korealaisen MK Newsin mukaan Samsung suunnittelee par'aikaa älypuhelinta, josta löytyy täyteen teräväpiirtotarkkuuteen yltävä super AMOLED -näyttö. HTC on jo esitellyt vastaavanlaisen puhelimen (J Butterfly) ja Oppokin on luvannut esitellä Full HD -näyttöisen Find 5 -puhelimen. Sonyltakin on ilmeisesti tulossa 1080p-näyttöinen puhelin.

Tässä valossa ei ole erityisen suuri uutinen, että Samsung on kehityksessä mukana. Kilpailevien mallien tapaan näytön koon arvellaan olevan Samsungin versiossakin viiden tuuman luokkaa. Tarkkaa PPI lukua ei tiedetä, kuten ei myöskään AMOLED-paneelin pikseleiden ryhmitystä (PenTile?).
Puhelin tulee markkinoille ensi vuoden alkupuoliskolla. On mahdollista, että se nähdään jo MWC-messuilla. Puhelin mallinimeä ei tiedetä, mutta julkaisuajankohta indikoi hieman SGS IV:n suuntaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Aloc
Aloc

2

Alkaa mennä melkoiseksi "meidän pippeli on pidempi kuin teidän" touhuksi koko näyttöjen resoluutiolla pelleily.

Vastaa
JesseKristian (vahvistamaton)

3

@ 2

Samaa mieltä. Kertoisiko joku mulle mitä tekee Full HD-resolla jos näyttö itsessään on n. 5" kokoinen? IMO Merkittävin muutos kännykän käyttäjälle on akun nopeampi kuluminen. Jos tämä on edistystä niin Nokia saa mun puolesta tullakin vähän jäljessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja