Galaxy S III sai vihdoin Jelly Beanin myös Suomessa

10
Teemu Laitila

Galaxy S III sai vihdoin Jelly Beanin myös Suomessa
Samsung Suomi kertoo Facebook-sivuillaan, että Android 4.1.1 on nyt saatavilla Galaxy S III -puhelimille. Jelly Bean -koodinimellä tunnettu Android-versio julkaistiin alunperin heinäkuun alussa.

Jelly Bean tuo mukanaan muun muassa Project Butter -nimellä tunnetun parannuksen, jonka myötä Androidin usein lagiseksi moititun käyttöliittymän sulavuutta on pyritty parantamaan. Toinen merkittävä uudistus on monipuolisempi ilmoituskeskus, jossa esimerkiksi saapuneen tekstiviestin tai sähköpostin näkyvää ilmoitusta voi laajentaa näyttämään enemmän sisältöä. Myös kotiruutujen kuvakkeiden ja widgettien järjestely on aiempaa kätevämpää.

Samsungin Facebook-sivuilta löytyvän alustavan päivitysaikataulun mukaan seuraavat Jelly Bean -päivitettävät puhelinmallit ovat Galaxy S II - ja alkuperäinen Galaxy Note. Galaxy S II:lle päivitystä luvataan marraskuun aikana ja Noten aikatauluksi mainitaan epämääräisemmin vain neljäs vuosineljennes, eli päivitys saapuu kuitenkin tämän vuoden puolella.

Galaxyu S III puhelimille Android 4.1.1 Jelly Bean on ladattavissa joko OTA:na suoraan puhelimeen tai yhdistämällä puhelin Samsungin Kies-sovellukseen.Kerro kommenteissa miten Jelly Bean vaikuttaa puhelimen toimintaan!


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Gigantti
79 € Power
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Xiaomi Poco F5 Pro – hinta laskenut -23%

Xiaomi Poco F5 Pro
596 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 773 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -22%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
147 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentit (10)

johku12
johku12

1

Samsungin virallinen jellybean ollut käytössä jo viikkoja. Muualla euroopassa tulleita päivityksiä asennettu odin- sovelluksella. Hyvinhän tuo on tuntunut pelittävän. Muita miinuksia en osaa antaa kuin harmaansävyinen tilapalkki aiemman mustan palkin tilalla, todennäköisesti poistamaan näytön epätasaista kulumista. Erittäin sujuva käyttis muuten.

Vastaa
Kake422
Kake422

3

Mun omassa s3ei suostu päivittää vaan sanoo"ohjelmiston päivityspalvelun käyttöoikeudet myönnetää käyttäjille hakujärjestyksessä" kenelläkään käynyt samaa??

Vastaa
pitokokka
pitokokka

5

uudessa sellainen ominaisuus, että valintavaihtoehdoissa täytyy klikata kerran enemmän (kerran tai aina). Kaksoisklikkauksella esim. www-softan kuvaketta ei pääse eteenpäin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
IceScream4.0 @ (vahvistamaton)

6

Onko uusi Jelly Bean 4.1 käytötään "sulavampi" eli nopeampi käyttää (ilman) ei takkuilua valikoiden scrollauksessa),kun vertaa ICS 4.0 versioon?.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
IceScream4.0 @ (vahvistamaton)

7

Vertaan nyt tuota hidasta valikoiden scrollausta SGS2 (ICS 4.0) malliin siis!.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

8

@6,7
Kirjoituksistasi ei vaihteeksi saa mitään selvää. =) Ja sun SGS2 ei tule JellyBeania näkemään.

Vastaa
JoniS
JoniS

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lauzi:

@6,7
Kirjoituksistasi ei vaihteeksi saa mitään selvää. =) Ja sun SGS2 ei tule JellyBeania näkemään.

on nähnyt jo ennenkuin julkaistiin sgs3.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

10

otin google nyt palvelun pois päältä. Söi akkua ja google mm. kertoi kuinka paljon olin kävellyt ja pyöräillyt uuden käyttiksen aikana. Samoin sammutan GPS:n aina kun en sitä tarvitse.

Onhan se kiva tietää yhden napin takaa kuinka pitkä matka on kotiin ja google muistuttaa milloin kokoukseen pitäisi lähteä (jos osoite on tiedossa). Samalla antaa yksityisyyttäsi yhä enemmän korokkeelle ja puhelinta joutuu lataamaan useammin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.