Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin mainokset vihjailevat seksivideosta ja pilkkaavat Applea

6
Sami Koivunen

Samsungin mainokset vihjailevat seksivideosta ja pilkkaavat Applea
Samsung on julkaissut YouTube-kanavallaan kolme uutta videota mainostamaan yhtiön tämänhetkistä lippulaivaa eli Galaxy S III -puhelinta. Applen ja Samsungin välinen mobiilitaistelu näkyy yhdellä videoista, jossa Samsungin Galaxy S III -puhelimen näyttöä verrataan Applen iPhone-puhelimen vastaavaan.

"Game on" -mainoksessa kaksi kaverusta pelaavat samaa peliä puhelimillaan, joista toinen on Samsungin ja toinen Applen tekemä. Applen iPhonea käyttävä kaverus valittaa iPhonen näytön koosta ja himmeydestä. Mainoksen tehnyt Samsung on tosin valinnut kilpailijakseen joko iPhone 4- tai 4S-puhelimen uudemman ja isompinäyttöisen iPhone5:n sijaan. Kuitenkin Samsungin viesti Galaxy S III -puhelimen käyttämästä 4,8 tuuman Super AMOLED -näytöstä tulee selväksi.

Kahdessa muussa mainoksessa Samsung esittelee puhelimen tiedonsiirtomahdollisuutta koskettamalla NFC-lähilukutekniikan avulla. Myös tästä voi nähdä piikittelyä kilpailijaa kohtaan, sillä tällä hetkellä iPhone ei tarjoa NFC-tekniikkaa puhelimissaan. "Work Trip" -mainoksessaan Samsung uskaliaasti vihjailee aikuisten välisestä videosta, jota "ei välttämättä kannata katsoa lentokoneessa".Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

arivesa
arivesa

2

Alas?Juuri näin kaupataan kaikkea nykyisin.Jos toimii,oikein tehty.
Jos ei,huti. Mitään yrittämättä ei myöskään tapahdu mitään.

Vastaa
delic
delic

3

Hyvin on nää samsungin pilkka mainokset hidastanut iPhonen myyntiä, eiku...

"AT&T sold a total of 6.1 million smartphones in Q3 and 4.7 million were iPhone. So the rest of 1.4 million smartphones included Android and Windows Phone devices."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja