Videolla: Haastaja Swype-tekstinsyötölle saapuu Androidille

4
Matti Robinson

Videolla: Haastaja Swype-tekstinsyötölle saapuu Androidille
Suosittu Androidin näppäimistösovellus SwiftKey on esitellyt videolla uuden Flow-nimellä tunnetun lisäosan. Lontoolaisyrityksen Swiftkeytä on ladattu Google Play -kaupasta yli 15 miljoonaa kertaa.

Flow on kilpailija Swypeltä tuttu ominaisuus, jossa sanat muodostetaan sormea liikuttelemalla yhtäjaksoisesti kirjainten yli. Tiedotteessa kerrotaan, että toiminto yhdistää SwiftKeyn "ajatuksia lukevan" moottorin, jonka avulla oikeat sanat löytyvät nopeasti. Reaaliaikaisten sanaehdotusten ansiosta käyttäjä voi päästää näytöstä irti heti kun sana arvataan oikein.

SwiftKey Flow siirtyy betatestiin seuraavien viikkojen aikana. Betatestaukseen voi hakea Swiftkeyn Flow-sivustolta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -48%

Oppo Reno 8 5G
450 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 860 €

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
453 € Proshop
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 500 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

OnePlus 10T – hinta laskenut -20%

OnePlus 10T
399 € Elisa
499 € DNA
559 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Kommentit (4)

Raattis
Raattis

1

SlideIT:kin on ollut olemassa aika pitkään jo. Jopa sillonkin, kun Swypestä ei ollut suomenkielistä versiota.

Olen kokeillut SwiftKeyn ennustavaa näppäimistöä aiemmin, mutta se oli ainakin suomeksi melko surkea kokemus, eikä se oppinut riittävän nopeasti. Ei myöskään ole sattumaa, että tuossa esittelyvideossa on lähes jokaisen sanan jälkeen kuvakulman vaihdos.

Vastaa
pelce
pelce

3

Samaa mieltä @1:n kanssa.

SlideIt ollut itsellä käytössä kun toimii monessa asiassa paremmin kuin Swype. SwiftKeytä kokeilin myös joskus aiemmin, mutta päädyin viikon käytön jälkeen siihen että luurin oma näppiskin on omaan käyttöön parempi.

Vastaa
MoZar
MoZar

4

Itse olen ollut erittäin tyytyväinen SlideIT näppäimistöön. Tosin pieniä puutteita ja pikku pettymys uusimmassa versiossa tuli -horisontaalinen näppäimistö vie koko ruudun, vanhassa ei vienyt.

Swype oli jotenkin kankea. Ja tuota SwiftKey-näppistä en edes ole kokeillut. Ehkä tätä uutta voisi jossain vaiheessa koettaa, mutta sen täytyy tulla myyntiin sillä samlla 10 sentin hinnalla millä SlideIT:n ostin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.