Lisää kuvia Samsungin uudesta Galaxy-puhelimesta

8
Teemu Laitila

Lisää kuvia Samsungin uudesta Galaxy-puhelimesta
Samsung jatkaa Galaxy-puhelinten julkaisua tasaiseen tahtiin ja uusimpana mallina markkinoille odotetaan I9260-mallinimellä tunnettua Galaxy Premier -puhelinta. Puhelimesta on jo nähty aiemmin muutamia kuvia, mutta uusissa kuvissa puhelin paljastuu vielä paremmin.

Kuten jo aiemmistakin kuvista näkyi, Samsung kierrättää Premieressä Galaxy S III:n muotoilua, joka alkuperäisen SGS3-mallin lisäksi nähtiin jo myös Galaxy S III Mini -mallissa. Galaxy Premiere kuitenkin osuu ominaisuuksien puolesta näiden kahden mallin välimaastoon.

Nykyisten tietojen perusteella Galaxy Premiere on 4,65 tuuman kokoinen ja sen näytön resoluutio on todennäköisesti 1280x720 (vaikka aiemmissa vuodoissa on puhuttu myös WVGA-resoluutiosta). Laitteen sisuksista löytyy kaksiytiminen 1,5 GHz:n taajuudella toimiva prosessori, joka on todennäköisesti Texas Instrumentsin OMAP 4470. Muut ominaisuudet ovat gigatavu RAM-muistia, 8 megapikselin kamera ja 16 gigatavun tallennustila, joka on laajennettavissa microSD-kortillla.

Galaxy Premieren julkaisun motiivit ovat herättäneet kummastusta, sillä sen ominaisuudet ja ulkonäkö eivät juuri tuo mitään uutta yhtiön tarjontaan. GSMArena spekuloi, että tarkoituksena on lähinnä täyttää valikoimaan syntyvä aukko, joka syntyy kun Samsungin Galaxy Nexus korvataan ensi viikolla julkistettavalla uudella LG:n valmistamalla Nexus 4 -puhelimella.





Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € CDON
438 € Proshop
550 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
Äs2 @ (vahvistamaton)

1

4,6 tuuman Super amoled-näyttö varustettuna Samsung Galaxy S3 mallin tekniikalla (2ydin prosessorilla,joka on kellotettu SGS2 mallia tehokkaammaksi) ja ominaisuuksilla!.
Ostaisin!!!.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

3

@2

Eipä enää jelly beanin jälkeen lagita. Totta kyllä, että ennen tätä on lagittanut. Eipä siinä, turha malli. Kokoero S3:een on niin pieni, ettei tässä mitään järkeä ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.