Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google ja LG julkaisivat uuden Nexus 4 -puhelimen

15
Sami Koivunen

Google ja LG julkaisivat uuden Nexus 4 -puhelimen
LG:n rakentama uusi lippulaivamalli pitää sisällään Googlen tänään julkaiseman Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän. Nexus 4 on suuryhtiöiden ensimmäinen yhteistyössä rakennettu puhelin.

Uudessa Nexuksessa on 4,7 tuuman True HD IPS Plus -näyttö 1280 x 768 -resoluutiolla. Näyttö sisältää 320 pikseliä tuumassa (PPI). Kuten aiemmin paljastui, puhelinta kiihdyttää Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiiri kahdella gigatavulla RAM-muistia. Puhelimen takaa löytyy 8 megapikselin ja etupuolelta 1,3 megapikselin kamera.

Painoa laitteella on 139 grammaa ja mitat ovat 133,9 x 68,7 x 9,1 millimetriä. Laite sisältää 2100 milliampeeritunnin akun, jolle luvataan 15,3 tuntia puheaikaa ja 390 tuntia valmiusaikaa. Puhelin tukee NFC-lähilukua ja sen akkua voi ladata langattomasti.

Uusi Nexus 4 on saatavilla Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ja Australiassa alkaen 13. marraskuuta. LG:n mukaan hinta ja tarkka lanseerauspäivä Pohjoismaissa tarkentuu lähiaikoina. Puhelin tulee myyntiin 8:n ja 16:n gigatavun versiona, joiden hinnat lähtevät 299:stä ja 349:stä dollarista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Agent_007
Agent_007

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti sheltti:

mitä ihmettä tekee sit neliytiminen prosessori, eikö kaks riittäis iha hyvi...


S4 Pro -mallia ei toistaiseksi ole saatavilla kaksiytimisenä. MSM8960T löytyy kyllä Qualcommin listalta, mutta yhtään sitä käyttävää tuotetta ei ole julkaistu, joka viittaa joko toimitusongelmiin tai siihen että Qualcomm kerää tapansa mukaisesti hillot pois puhelinvalmistajilta ennen edullisemman mallin julkaisua.

Ja muissa Qualcommin puhelimiin tarkoitetuissa tuotteissa ei ole tuota Adreno 320 -näytönohjainta, joten jos Qualcommin raudalla haluat yrityksen parasta suorituskykyä suorittimen ja/tai näytönohjaimen osalta on ainoa vaihtoehto tällä hetkellä tuo APQ8064.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Persnettohinta (vahvistamaton)

13

Noksun ostaisin jos olis rahaa. Mutta tämä sopii paremmin budjetille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Azordazor (vahvistamaton)

15

Nexus 4 kilpailee kuullemma Galaxy 3 kanssa siksi hinta voi olla ehkä vähä korkeampi kuin tuossa lukee, mut mitä lukenu ja kuullu tästä puhelimesta niin ois kuulemma ihan kannattava ostos.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja