Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen karttasotku johti ohjelmistojohtajan potkuihin

6
Teemu Laitila

Applen karttasotku johti ohjelmistojohtajan potkuihin
Apple on antanut potkut yhtiön paljon kritiikkiä saaneen karttaohjelmiston kehityksestä vastanneelle johtajajalleen. Yleisen käsityksen mukaan Scott Forstall ei ollut alunperinkään kollegoidensa suosiossa, mutta eri lähteiden mukaan viimeinen pisara oli Forstallin kieltäytyminen Applen virallisen anteeksipyynnön allekirjoituksesta.

The Verge ja New York Times raportoivat, että Forstall vähätteli karttojen saamaa kritiikkiä ja hänen tapnaan kerrotaan olleen yleisemminkin vältellä vastuuta ongelmista. Forstallin kieltäydyttyä allekirjoittamasta anteeksipyyntöä epäonnistuneesta karttajulkaisusta, allekirjoittajaksi päätyi yhtiön toimitusjohtaja Tim Cook. Forstallia on kuvattu hankalaksi työtoveriksi ja The Verge kertoo, että vihollisuudet yhtiön sisällä olivat ehtineet pisteeseen, jossa esimerkiksi Applen muotoilusta vastaava Jony Ive ei suostunut osallistumaan samoihin palavereihin Forstallin kanssa.

Forstallin lisäksi Applelta lähtee yhtiön jälleenmyynnistä vastannut johtaja John Browett. Browettin eroon ei kerrottu tarkempia syitä. Kumpikaan yhtiöstä lähteneistä johtajista ei ole kommentoinut eroaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Neoss (vahvistamaton)

2

Applen alamäki alkoi kun Steve kuoli. Ja vauhti vaan kiihtyy kun alamäki jyrkkenee...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Steve12354 (vahvistamaton)

4

Applen alamäki alkoi milloin? Pörssikurssi kasvanut päälle 60% sitten Steven jälkeen. Ja IP5 taisi lyödä kaikki edelliset myyntiennätykset. Numerot eivät valehtele.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Applen alamäen alkamisesta on näillä foorumeilla huudeltu jo melkein 10 vuotta. Vielä ei ole alkanut, jonain päivänä varmasti sekin ennustus osuu oikeaan, mikään kun ei voi kasvaa ikuisesti. Applen toivottu tuho on joka päivä yhden päivän lähempänä. Mutta en pidättelisi hengitystäni odotellessa.

Nykyinen laitevalikoima ja kilpailutilanne vaikuttavat erittäin hyviltä, joten tuskin se alamäki kuluvan neljänneksen tai muutaman seuraavankaan aikana alkaa. Sitä pidemmälle on vaikea ennustaa kun kilpailutilanne voi muuttua nopeastikin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.