Nyt se on virallista: Lumia 920 kauppoihin 22. marraskuuta, ennakkotilaus alkaa keskiyöllä

10
Teemu Laitila

Nyt se on virallista: Lumia 920 kauppoihin 22. marraskuuta, ennakkotilaus alkaa keskiyöllä
Nokia on vahvistanut virallisesti Verkkokauppa.comin eilen lipsauttamat tiedot Lumia 920 -puhelimen hinnoittelusta ja saatavuudesta Suomessa. Nokian Ääni-blogissa kerrotaan, että Lumia 920 saapuu kauppoihin marraskuun 22. päivä ja sen virallinen myyntihinta on 660 euroa. Kiireisimmät voivat ennakkotilata laitteen ensi yöstä alkaen.

Verkkokauppa.com kertoi eilen vastaavia tietoja puhelimen saatavuudesta, mutta puhelin on perinteisesti hinnoiteltu hieman alemmas kuin virallinen myyntihinta eli 599,90 euroon.

Nokian blogissa hehkutetaan erityisesti Lumia 920:n käytön helppoutta, kameran laatua, hanskat kädessä toimivaa tarkkaa kosketusnäyttöä sekä myös sen yhteensopivuutta tuoreiden Windows 8 -tietokoneiden sekä tablettien kanssa. Nokian mukaan LTE-valmius on saanut operaattoreiden hyväksynnän, eli Lumia 920:n saa halutessaan jopa 100 megabittiin yltävillä LTE-yhteyksillä varustettuna.

Suomessa laite tulee saataville keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana, mutta aiempien Lumioiden ja N9:n suosikkiväri syaani loistaa vielä poissaolollaan. Tähän mennessä syaani versio on julkaistu vasta yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille.Puhelinvertailu julkaisee huomenna laitteesta ensimmäiset tunnelmat ja myös kattavampi arvostelu saapuu piakkoin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -19%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)
155 € Multitronic
171 € Proshop
199 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 190 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -19%

Xiaomi 12X
483 € Hobby Hall
498 € Proshop
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi 13 Lite – hinta laskenut -13%

Xiaomi 13 Lite
349 € Telia
395 € Multitronic
399 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Samsung Galaxy Z Fold5 – hinta laskenut -11%

Samsung Galaxy Z Fold5
1577 € Hobby Hall
1779 € Gigantti
1779 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1779 €

Kommentit (10)

wipe2000
wipe2000

2

> ...eli Lumia 920:n saa halutessaan jopa 100 megabittiin yltävillä LTE-yhteyksillä varustettuna.

Halutessaan? Eikö tämä siis muka aina sisälly tuohon 600/660 euron puhelimeen? Vai koittaako teksti sanoa, että mikäli operaattori tämän tarjoaa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ostettujouus (vahvistamaton)

6

Itse olisin halunnut juuri halunnut l920:n, mutta oikeasti kyllästyin odottamiseen joten ostin tossa viikko sitten lg 4x hd:n. Taitaa mennä tää ainaki pari vuotta, vaikka androidia vihaankin

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kaikkeasita (vahvistamaton)

7

@6
Ihan oikein sulle. Tyhmyydestä ja kärsimättömyydestä sakotetaan. En ainakaan muutaman viikon tai kuukauden takia hankkisi tuotetta, johon en ole oletuksenakaan tyytyväinen. Et saa säälipisteitä ainakaan täältä suunnalta. Nyt varmaan itket foorumeilla, kun Nokia pilasi sun elämän kun jouduit hommaamaan Androidin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ostettujouus (vahvistamaton)

8

Noh nyt joku on otsikko =D kyse oli puhtaasti siitä että tarvitsisi uuden, ja en jaksanut odottaa, edellinen oli niin huono. Tyytyväinen olen lg:hen. Paras puhelin jonka olen omistanut, ja plussaa siitä että akun saa vaihtaa... Mutta itseäni en koe sakotetuksi, enemmänkin erittäin tyytyväiseksi, en usko että olen ainut joka on toiminut näin, joten se tyhmyys taitaa olla siellä päin missä päätettiin julkaisut ajankohdasta, ja siihen suuntaan ne isoimmat sakot taitaa myös mennä

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ALT+CTRL+DEL @ (vahvistamaton)

9

@8
Paras puhelin jonka olen omistanut, ja plussaa siitä että akun saa vaihtaa..
Totta,Nokia Lumia malleissahan ei pysty akkua itse vaihtamaan,jos vaikka olisi tarvetta vaihtaa vara-akun tai jopa tehoakun!!. =)
Ja entä kun Lumia menee jumiin eli tilttaa (onko siinä sitten kosketusnäytössä ALT-CTRL ja DELETE -näppäimet,niin kuin Windowsissa???). =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Heks (vahvistamaton)

10

Jeps, Suomessa on turhaa hypetellä 4G-yhteyksillä vielä seuraavaan kymmeneen vuoteen, kun pääosin vain Helsinki, Turku ja Tampere tarjoavat yhteyttä. (100 mbp/s on teoreettinen maksimi, ei toimi kuin 10/90 mbp/s välillä ja siitäkin hupista saa maksaa 50€ kuussa.)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.