Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Lumia 920 ja Windows Phone 8 ensikäsittelyssä

23
Teemu Laitila

Videolla: Lumia 920 ja Windows Phone 8 ensikäsittelyssä
Saimme tänään käsiimme pirteän punaisen ja kiiltävän Lumia 920 -puhelimen, joka on varustetu Microsoftin tuoreella Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä. Käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä Windows Phone -laitteet tukevat nyt huomattavasti tehokkaampaa rautaa ja puhelimen käyttö on entistäkin sulavampaa.

Kun puhelin on ollut (hyvin aktiivisessa) käytössä muutamia tunteja, suurempaa lagaamista ei ole tullut vastaan, vaan käyttöliittymä vastaa ohjeisiin kuten pitääkin ja myös muistista palautettavat sovellukset heräävät henkiin aiempaa nopeammin.
Ulkoiselta laadultaan Lumia 920:ssa ei ole moitittavaa, polykarbonaatista valmistettu unibody-mallinen kotelointi on yhtä tukeva kuin aiemmissakin malleissa, mutta kiiltävästä pinnoitteesta johtuen puhelin ei välttämättä ikäänny yhtä arvokkaasti kuin mattapintaiset mallit.

Alla pientä esimakua myöhemmin julkaistavasta täyspitkästä avostelusta.

Kommentit (23)

pakkorekisteröinti (vahvistamaton)

1

miksi videolla esitellään hitaita ruotsalaisten softia? onko tämä tarkoituksellista mainostusta?

Vastaa
joksak
joksak

4

Hehe, ei enää muuta moitittavaa ole niin täällä parjataan paksuudesta? Ei ole ihmisen kateudelle sitten loppua..

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

6

Eipä tuo paksuus ainakaan itseäni haittaa. Itse asiassa aion laittaakin seuraavaan puhelimeeni (oli puhelin mikä tahansa) tehoakun, joka ainakin SGS2 ja 3500mAh tapauksessa tekee puhelimesta suunnilleen yhtä paksun kuin tämä noksu. Luulisi tuosta paksuudesta päätellen tuolla kuitenkin olevan joku vähän tehokkaampi patteri.

Itse taidan jättää tämän ostamatta kuitenkin win 8:n ja hinnan takia enkä paksuuden, joka ei mielestäni ole edes tärkeä arvostelukriteeri. Akkukesto on tärkeämpi ja tehoakku juuri sen vuoksi.

Vastaa
beppumiäs (vahvistamaton)

7

Videosta näkee että testaajalla on tylsää selata tota puhelinta,siellä ei ole mitään mielenkiintoista koko kapulassa hahahaha ja mitä ankeata muotoilua ovatkaan nuo neliön muotoiset valintalaatikot.Susi se on näkeehän sen tänne asti.

Vastaa
A.N.Tero (vahvistamaton)

8

Tuossa videolla vilahti muuten tuon Windows Phonen uniikki laskin. Harva tietää että tuossa on itseasiassa kolme erilaista laskinta, riippuen siitä missä asennossa puhelinta pidetään. Pystyssä pidettäessä on käytössä videolla nähty perus laskin, mutta kääntämällä luuri vaakatasoon joko vasemmalle tai oikealle, tulee esiin automaattisti uusia ominaisuuksia.

Vastaa
pähkinä
pähkinä

9

@8

No ainakin Galaxy S3:ssa löytyy laskimesta lisänappeja kun sen kääntää poikittain, että ei tuo nyt ihan uusi juttu ole...

Vastaa
Ranvier
Ranvier

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti raidi@:

Paksu ja painava ainakin on!!. =(

Mitenkäs se euroshopper-tölkki tai karkkipussi pysyy kädessä, jos ei jaksa tuollaista alle 200 grammaa painavaa puhelintakaan pitää kädessä?

Vastaa
aj84
aj84

13

Ihan mielenkiinnolla odotan 920. Aikansa kun windows 8 pro:n kanssa räplännyt touchsmart pc:llä niin olisi mukava nähdä miten ekosysteemien naimakauppa pelaa käytännössä :) Banaanin keltainen 920 tulee tänne 4S:n kaveriksi työpuhelimeksi kunhan nyt prkl Suomeen saadaan..

Vastaa
DjZorlag
DjZorlag

14

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti toope:

Kauheat noi kuvakkeet. Eikö niitä saa yhtään näyttävämmiksi?

Aika pelkistetyn oloiset ovat kyllä. Nopealla vilkaisulla voi olla jopa vaikea erottaa. Mutta se on sitä W8 designiä :).

Vastaa
johtaja59
johtaja59

15

Varsin vikkelään tuntuu toimivan, mutta onko näytöllä ongelmia reagoida, vaikka sen piti toimia nyrkkeilyhanskat kädessä.

Vastaa
kepax
kepax

16

Olisin halunnut kunnolla nettiselaimen käyttöä, ja olisi myös hyvä nähdä näppäimistöasettelu sekä reagointi kirjoittamiseen esim. tekstiviesteissä vaaka- ja pystyasennossa...

Vastaa
Jallu59
Jallu59

17

Paljon melua tyhjästä. Ainoa asia joka kameran lisäksi olisi erottanut muista "äly"puhelimista olisi ollut windows-alustan ansiosta (toimiva silverlight) mtv3nyt, vaan sepä ei toiminutkaan. Ulkonäkö ja ergonomiakaan eivät häikäise ,joten miksi ostaa moinen kallis, kilpailijoita heikkotehoisempi laite.
Jollaa ootellessa tyydyn käyttämään tuota paremmin käytettäviä vanhoja sympparityökaluja.

Vastaa
ettänäin (vahvistamaton)

18

Voi itku Mokia minkä teit, kun tämän surkeuden käyttöjärjestelmäksi puhelimiisi valitsit. Se on konkurssi ovella parin vuoden sisällä.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

20

@17

"Kilpailijoita heikkotehoisempi laite".. On täysin tuubaa.

Hävisi viidestä yleisesti mobiililaitteille tehdyistä testeistä kahdessa, voitti muut. Mukana muun muassa IP5, SGS3 ja HTC One X. Ei ne ytimien määrät kerro kaikkea, tahi vielä vähemmän mainospuheet. Lisää päälle vielä WP:n sulavuus niin voila.

Vastaa
Susanoo
Susanoo

21

Toivottavasti tekee maailmalla kauppansa. Itseäni puhelin ei kuitenkaan vakuuta videon perusteella milläänlailla. Ensinnäkin tuo yhdenväriset laatikkoikonit ovat helvetin rumannäköisiä. Toiseksi, miksi noitten ohjelmien lataaminen kestää edelleen noin ihmeen kauan. Iphonessa kun painaa karttasovellusta, niin kartta pamahtaa auki sillä nanosekunnilla. Myös selain näyttää epäkäytännölliseltä, välilehdetkin olivat monen klikkauksen takana. Videon perusteella lisäksi joka toinen kosketus ei näyttänyt menevän perille?!?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja