Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8 saa ilmoitukset ehkä myöhemmin - "meiltä loppui aika"

4
Teemu Laitila

Windows Phone 8 saa ilmoitukset ehkä myöhemmin - meiltä loppui aika
Microsoft on esitellyt tuoretta mobiilikäyttöjärjestelmäänsä laajasti kehittäjille esimerkiksi julkaisun jälkeen järjestetyssä Build-tapahtumassa. Tapahtumaan osallistunut The Vergen Tom Warren raportoi, että yhtiö käytännössä myönsi suunnitelleensa uuteen järjestelmään niin sanottua "ilmoituskeskusta", mutta aika loppui kesken.

Windows Phone on saanut jo aiempien versioidensa kohdalla kritiikkiä siitä, että järjestelmästä puuttuu toiminto, joka keräisi eri sovellusten ilmoitukset keskitetysti yhteen paikkaan. Windows Phone -järjestemän perusosaset eli Live Tile- ruudut kykenevät näyttämään ilmoituksia ja kertomaan esimerkiksi uusista viesteistä, mutta erityisesti ruutujen määrän kasvaessa niiden käyttökelpoisuus vähenee ja tietoa ei saa ollenkaan, jos sovelluksen live tile ei ole kiinnitettynä kotiruudulle.

Ilmoituskeskuksesta kysyttäessä Microsoftin Thomas Fennel totesi, että se puuttuu uusimmasta käyttöjärjestelmäversiosta, koska kehittäjillä loppui aika kesken. Fennel jatkaa, että yhtiö saa jatkuvasti palautetta ja kyselyitä ilmoituskeskuksen puutteesta ja kertoo, että kehitystiimi miettii asiaa ankarasti.


Jonkinlainen versio ilmoituskeskuksesta saatetaan siis hyvinkin nähdä tulevissa päivityksissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

haga1
haga1

2

En ymmärrä mitä tuolla tekee, kun kaikki ilmoitukset näkee tiilistä, mutta ei kai siitä mitään haittaakaan ole.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti haga1:

En ymmärrä mitä tuolla tekee, kun kaikki ilmoitukset näkee tiilistä, mutta ei kai siitä mitään haittaakaan ole.


Kun niitä tiiliä on lisännyt X kappaletta niin sormea saa liikuttaa useampaan kertaan ennen kuin selviää mikä sovellus on esim. tärisyttänyt puhelinta. Ja sitten jos niitä aiempia tapahtumia ei ole kuitannut muista sovelluksista niin arpominen hankaloituu.

Ja jotkut sovellukset eivät näytä kunnolla tiilissään tapahtumia. Ja pushit voi vahingossa ohittaa toisessa sovelluksessa, joten ne eivät aina riitä muistuttamaan.

Eli kyllä tuo erillinen ilmoitusosio aikaleimoilla, pikakatselulla (sun muilla ominaisuuksilla) on erittäin kätevä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja