Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note II löi edeltäjänsä suosion

11
Manu Pitkänen

Galaxy Note II löi edeltäjänsä suosion
Samsung Galaxy Note II -puhelimen myyntitahti on yltänyt yhtiön mukaan kolmeen miljoonaan kappaleeseen kuukaudessa. Laitteen edeltäjää myytiin keskimäärin miljoona kappaletta kuukaudessa.

Note II:sta ei myydä vielä Yhdysvalloissa. Markkinoiden avautuessa rapakon takana, laitteenkin kysyntä piristynee mukavasti. Maan kaikki suurimmat operaattorit ovat ottaneet Note II:n mallistoonsa. Toisin kuin Steve Jobs aikoinaan argumentoi, ihmiset näyttävät tykkäävän stylus-kynistä.

Galaxy Notesta on lujaa vauhtia muodostumassa Samsungin toinen hittimallisto Galaxy S:n rinnalle. Samsungin mukaan se on myynyt Galaxy S III:a 30 miljoonaa kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
pruparduur (vahvistamaton)

1

"Toisin kuin Steve Jobs aikoinaan argumentoi, ihmiset näyttävät tykkäävän stylus-kynistä. "
Jos tykkää puhelimesta ei tarkoita että tykkäisi tuosta kynästä. Meillä töissä kahdella on Note 1 ja kolmella Note 2 eikä YKSIKÄÄN käytä mokomaa kynää.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pruparduur:

"Toisin kuin Steve Jobs aikoinaan argumentoi, ihmiset näyttävät tykkäävän stylus-kynistä. "
Jos tykkää puhelimesta ei tarkoita että tykkäisi tuosta kynästä. Meillä töissä kahdella on Note 1 ja kolmella Note 2 eikä YKSIKÄÄN käytä mokomaa kynää.


Se, että teillä töissä _viisi_ henkilöä ei käytä sitä stylus-kynää ei todellakaan tarkoita sitä, että loputkaan Galaxy Noten II:n käyttäjistä eivät siitä tykkäisi.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

4

Täältä myös kahdella tutulla Note ja yhdellä Note tabi eikä kellään ole ollut kynä käytössä alun kokeilun jälkeen.. Eiköhän suosio perustu kokoon, Noten koko tuntuu vain sopivan monelle, erityisesti hieman vanhemmille ihmisille. Mahtuu kuitenkin taskuun ja on selvästi normaalia älypuhelintakin isompi. Itselle kyllä liian iso ja muovinen (muitten syiden ohella).

Vastaa
henryhyva
henryhyva

5

Kirjoitustaidottomille tarpeeton tuo kynä!

Ja jotka osaa tuon jalon taidon, nopeuttaa kirjoittaessa, muuttaa huonommatkin räpellykset selväkieliseksi, tai luettavaksi tekstiksi!

Hieno laite, almost perfect!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pruparduur (vahvistamaton)

6

Ranvier eihän se sitä tarkoitakkaan mutta pointti olikin se että harvat oikeasti sitä kynää käyttävät, joten tässä uskon omppupoikien jumalan olleen oikeassa että se ei ole stylus-kynä joka myy vaan se itse puhelin.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

7

Isosormisella kun tahtoo olla ongelmia näitten kosketusnäyttöjen kanssa, niin toi on peli.
Saas nähdä, miten windows8-systeemit tulee pelaan.. Niistä iJumalista puhumattakaan.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

9

sampan kännyköiden myyti on jotakin aivan käsittämätöntä, Notea myydään kolme miljoonaa note puhelinta ja tämän lisäksi S2 ja S3 myynti joiden myynti miljoona lukissa joka kuukaudessa. Tällä hetkellä koko Nokian Lumian malliston myynti ei ole edes miljoonaa kappaletta kuukaudessa.

Nokian hallituksen olisi ollut todellakin syytä ottaa Android mallistoonsa aikoinaan, nyt on liian myöhäistä, ellei Nokia osta jotain pientä peluria pois markkinoilta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
booringEflop@ (vahvistamaton)

10

Nokian hallitus piti ylimielisesti päätyä yhteen käyttöjärjestelmään,kun valikoima olisi ollut suurempi.Yhden kortin varassa kun päätyivät Windows Phonen niin ...nyt alkavat negatiivisetkin tulokset näkyä!!. ;(Androidilla Nokialle olisi menestystä tiedossa,mutta Windows Phone!!.

Vastaa
Lumikki
Lumikki

11

Ei tuo kynä ole kovinkaan iso asia, vaan se että pääpaino ei ole puhelimessa. Itse olisin kiinnostunut Note's ilman puhelinta. Mutta kunnollista sellaista ei ole olemassa.

Windows (Microsoft), Android (Google) ja IOS (Apple) ovat kaikki samanlaista USA paskaa. Kaikki älypuhelin softa kontrolli on USA:ssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja