Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple putosi viiden suurimman joukosta Kiinassa

5
Valtteri Ahonen

Apple putosi viiden suurimman joukosta Kiinassa
Apple on menettänyt selkästi markkina-asemaansa Kiinassa, jossa se nautti vielä alkuvuodesta paljon suuremmasta suosiosta. Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Apple oli toiseksi eniten älypuhelimia maassa myynyt valmistaja, mutta kolmannella neljänneksellä se ei mahtunut enää edes TOP 5 -listalle. Asiasta kertoi Computerworld.

Vielä alkukesän mittauksissa Apple oli listan viidentenä, mutta nyt se on pudonnut pois. TOP 5 -listan häntäpäässä ovat paikalliset ZTE ja Huawei. Uutena tulokkaana listalle kolmanneksi on noussut Yulong Computer Telecommunication Scientific, jonka markkina-asemaa vahvistavat sen alle sadan dollarin älypuhelimet.

Toista paikkaa pitää hallussaan juuri maailman suurimmaksi kannettavien tietokoneiden valmistajaksi itseään tituleerannut Lenovo, jolla oli päättyneellä vuosineljänneksellä hallussaan 13 prosenttia markkinoista.
Kärkipaikkaa pitää Samsung, jonka markkinaosuudeksi on Canalysin selvittämissä luvuissa arvioitu 14 prosenttia. Kiinassa myytiin neljänneksen aikana yli 50 miljoonaa älypuhelinta. Maan myynti vastaa yksin noin kolmanneksesta koko maailman älypuhelinmyynnistä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

tonttila
tonttila

4

Ehkäpä kiinalaisilla ei ole varaa applen kaltaisiin tuotteisiin, onhan tuon luurin hinta ihan tavalliselle suomalaisellekin sellainen että kytkyllä se mukaan lähtee. Moni ei sitä suoralla rahalla kyllä osta.

Ihmekö jos alle satanen luurit kelpaa kiinassa. Tuskin nuo samsungitkaan oli noteja tai s3:ia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja