Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa Sony Yuga - viiden tuuman kilpailija Galaxy Notelle

1
Teemu Laitila

Kuvissa Sony Yuga - viiden tuuman kilpailija Galaxy Notelle
Viiden tuuman puhelimille vaikuttaisi löytyvän kysyntää, sillä Samsungin hyvin myynyt Galaxy Note -sarja on saamassa kilpailijoita niin HTC:n kuin Sonynkin leiristä. Sonylla on huhujen mukaan työn alla uusi Yuga-niminen puhelin, joka todennäköisesti julkaistaan tammikuussa CES-messuilla.

Sekä Sonyn että HTC:n viiden tuuman puhelimissa tullaan käyttämään 1080p-resoluutioon yltäviä näyttöjä, mikä nostaa ne ainakin PPI-arvon osalta Samsungin Note- ja Note II -puhelimen edelle. Todellinen resoluutio on 1749x1080, sillä Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän virtuaaliset näppäimet vievät osan käytettävästä pinta-alasta.

Nykyisten tietojen perusteella Sony Yuga perustuu 1,5 GHz:n taajuudella toimivaan neliytimiseen Snapdradon S4 -suorittimeen, siitä löytyy kaksi gigatavua RAM-muistia ja takakamera olisi 12 megapikselin kennolla varustettu.


Kuvien perusteella laite on kohtuullisen kulmikas ja ohut ja sen pintamateriaali saattaisi olla alumiinia.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

simsim4
simsim4

1

Ei pahan näköinen mutta olis voinu 5.3-5.5 nostaa sen näytönkoon. Muuten ihan mukavan näkönen laite... Mutta ilman kynää en edes harkitse.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja