Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus S ja Motorola Xoom eivät saa enää Android-päivityksiä

3
Teemu Laitila

Nexus S ja Motorola Xoom eivät saa enää Android-päivityksiä
Samsungin valmistama Nexus-sarjan kolmas puhelin Nexus S ja Motorolan valmistama Android-tablettien ensimmäinen yritys Motorola Xoom eivät saa uusinta Android 4.2 -versiota. Asian vahvisti Googlen Android-kehittäjä Jean-Baptiste Quéru uuden Android-version julkaisun yhteydessä.

Niiden viimeiseksi käyttöjärjestelmäversioksi jää näin ollen nykyinen 4.1.2. Vaikka tuki loppuukin, molempien päivityshistoria on huomattavasti pidempi kuin keskiverto Android-laitteella yleensä ja niiden iästä huolimatta molempien laitteiden käyttöjärjestelmä on tälläkin hetkellä tuoreempi kuin suuressa osassa uudempiakin Android-laitteita.

Nexus S julkaistiin syksyllä 2010 ja se oli ensimmäinen Android 2.3 Gingerbread -järjestelmään perustunut laite. Motorolan Xoom puolestaan julkaistiin tammikuussa 2011 varustettuna lyhytikäiseksi jääneellä 3.0 Honeycomb -järjestelmllä ja se toimi referenssilaitteena ensimmäisille Android-tableteille.


Vaikka Googlen virallinen tuki loppuukin, epävirallisten ROM-tiedostojen kehittäjät tulevat todennäköisesti tukemaan ainakin Nexus-laitetta käyttöjärjestelmäpäivityksillä myös tulevaisuudessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

squi
squi

3

@1, Näin tosiaan taitaa olla virallisesti. Mutta toisaalta Googlen ja HTC:n yhteistyössä syntynyt G1 voidaan jollain tasolla laskea Nexus-puhelimeksi, vaikka se ei nimensä puolesta olekaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja