>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tuleva WP8-puhelin Ascend W2 kuvissa

14
Teemu Laitila

Huawein tuleva WP8-puhelin Ascend W2 kuvissa
Kiinalainen Huawei pyrkii tosissaan high-end-valmistajien sarjaan ja yhtiön seuraava puhelinjulkaisu saattaakin olla isoruutuinen Windows Phone 8 -puhelin, josta on saatu ensimmäiset salakuvat.

Vielä julkaisematon puhelin kantaa nimeä Ascend W2 (tai mahdollisesti W3). Kuvat ovat käytännössä ainut tieto, mitä puhelimesta on tällä hetkellä tarjolla, mutta kuvat paljastavat osan tarkemmista ominaisuuksista. Kuvissa näkyvän puhelimen ruudulla kerrotaan, että laite on 4,5 tuuman kokoinen ja sen ulkomitat ovat 132 x 67 x 10 mm. Muita kuvista paljastuvia yksityiskohtia ovat 8 megapikselin kamera sekä kahteen led-valoon perustuva salama.

Ulkonäkönsä puolesta laite on kohtalaisen mielikuvitukseton mustanharmaa läpyskä, joka ei tyylillään pärjää Nokian tai HTC:n värikkäille Windows Phone 8 -laitteille.

Huawein Ascend W2 saapuu todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella ja sopivaksi julkaisuajankohdaksi on veikkailtu tammikuun CES-messuja.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Boss93
Boss93

4

En kyllä ostaisi. Ensinnäkin se on KIINALAINEN!!! ( ja ennen kuin alatte kertomaan, että nykyään kaikki tehdään kiinassa, niin totean, että näin on, mutta sillä on iso ero onko puhelin valmistettu kiinassa muun maan yrityksen toimesta vai kiinalaisen yrityksen toimesta), toiseksi tuo on kyllä aika hemmetin ruma kapula. Ainoat hyvät asiat tuossa omasta mielestäni ovat WP 8 ja iso näyttö, ja näitten ominaisuuksien perusteella en tuota ostaisi, vaan kääntyisin enemmän Lumia 920:n suunnalle.

Vastaa
Boss93
Boss93

6

@5 Jonkin asteinen rasisti olen kyllä, mutten silti ymmärrä miten rasismi liittyy siihen, etten pidä kiinalaisten firmojen tuotteista?

Vastaa
Boss93
Boss93

8

@8 ATIV S saattaa ehkä toimiakkin paremmin kuin lumia (saisiko perusteluja väitteestä?), mutta kuten tuo huawein kapula myös Sampan luuri on aivan järkyttävän ruma vehje, joten valintani olisi edelleen Lumia 920

Vastaa
simsim4
simsim4

10

@10 Ei taida sulla olla laatu tiiliä ku vain alle 200g painaa... Siis oikeasti testatkaa itse paljonko se L920 painaa. Mun mielestä ainakin ihan normaalin painoinen.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

11

@9: Jossakin muussa vikaa ku puhelimessa, joka painaa suunnilleen karkkipussin verran, jos sitä ei jaksa taskussa pitää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Raanvie@ (vahvistamaton)

12

@11
Nokialaista "Tiiliskiveä" ei paljon viitsi/jaksa taskussa kuljettaa,jos paino lähentelee 190g!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LRanta (vahvistamaton)

14

Voi hyvän tähen tätä keskustelun tasoa täällä Puhelinvertailussa. Eikö tänne ihan oikeasti saada vaikka jonkinlaista ikärajaa tai rekisteröintipakkoa, tai sitten modeja poistamaan raskaalla kädellä näitä täysin älyvapaita laukauksia, mitkä eivät koskaan perustu yhtään mihinkään. Vaikea ymmärtää toki, että joillakin ei ole parempaa kohdetta energialleen kuin trollata menemään päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Suurin osa näistä kommenteista ampuu ihan ohi varsinaisesta jutusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.