>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WMPoweruser: Windows Phone 7.8 tulee pian

Valtteri Ahonen

WMPoweruser: Windows Phone 7.8 tulee pian
Windows Phone 7.8 -päivityksen aikataulusta ja sisällöstä liikkuu monia tietoja. Tuorein on WMPoweruserin kuulema arvio, jonka mukaan vanhoille, WP8-yhteensopimattomille laitteille tuleva käyttöjärjestelmäpäivitys olisi ilmestymässä ehkäpä vielä tämän kuun aikana.

Sivuston tiedot perustuvat Singaporessa pidettyyn Microsoftin ja Nokian sovelluskehittäjien tilaisuuteen, jossa Nokian edustaja oli suoraan sanonut päivityksen olevan siirtymässä valmistajille vielä kuluvalla viikolla. Tämän jälkeen päivityksen odotetaan tulevan kuluttajien saataville lähipäivien tai viikkojen aikana, joka tapauksessa siis ennen vuotta 2013.

Samalla vahvistui myös tieto siitä, että IE10-selain ei tule löytämään tietään vanhempiin Windows Phone -laitteisiin. Aiempien tietojen mukaan IE9 olisi saamassa jonkinlaista tietoturvapäivitystä.Suoria päivämääriä ei kukaan ole vieläkään antanut, joten tarkkaa ajankohtaa odotetun päivityksen saapumiselle voi edelleenkin vain arvailla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.