Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Joulu uhattuna - Android 4.2 poisti koko kuukauden

6
Teemu Laitila

Joulu uhattuna - Android 4.2 poisti koko kuukauden
Googlen uusimmassa Android 4.2-päivityksessä on havaittu bugi, joka saattaa aiheuttaa ongelmia esimerkiksi syntymäpäiviään joulukuussa viettäville. Käyttöjärjestemän People-sovelluksen kalenteriominaisuus ei nimittäin tunne koko joulukuuta.

Ongelma ei ilmene käyttöjärjestelmän varsinaisessa kalenterissa, vaan People-sovelluksessa, jossa kontaktien yhteyteen on mahdollista liittää tapahtumia. Joulu saattaa siis edelleen toteutua, kunhan pukki on merkinnyt oikean päivän kalenterisovellukseen.
Ongelma koskee raporttien mukaan kaikkia Android 4.2 -päivityksen saaneita laitteita eli tällä hetkellä lähinnä Googlen omia Nexus-laitteita.


Ruutukaappaukset: Android Police

Ongelma on raportoitu Androidin bugilistalle ja Google on tiedostanut sen olemassaolon. Android 4.2.1 -päivitys korjannee siis asian ja toivottavasti joulu saadaan vietettyä normaaliin tapaan.

Kommentit (6)

JellyBean@ (vahvistamaton)

3

Mielestäni turhan pieni bugi,jonka olis voinut korjata heti tämän päivityksen jälkeen mutta...hyvä että kyseinen ongelma on jo etukäteen huomattu!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja