Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MTV3: ensikatsaus Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmään - uudenlainen moniajo ja teemat

17
Teemu Laitila

MTV3: ensikatsaus Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmään - uudenlainen moniajo ja teemat
MTV3 on saanut tehdä ensimmäisen katsauksen Jollan odotettuun Sailfish-käyttöjärjestelmään. Maikkarin netti-tv:ssä Katsomossa julkaistu video paljastaa käyttöjärjestelmän ulkoasun sekä sen uudella tavalla toimivan moniajonäkymän.

Videolta näkyy, että yksi Jollan kehittämän käyttöjärjestelmän merkittävistä uudistuksista on moniajo, joka mahdollistaa usean sovellusten tarkastelun yhtä aikaa ja niiden ohjaamisen suoraan moniajonäkymästä ilman sovelluksen varsinaista käynnistämistä.

Toinen videolla esitelty ominaisuus on Ambience, jolla puhelimen ulkoasua voi muuttaa muistuttamaan galleriasta valittua kuvaa.

Video on katsottavissa MTV3:n sivuilla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (17)

Anonyymi käyttäjä
Teppo E (vahvistamaton)

1

Videolla vilahti FM-radion ikoni. FM-radio-vastaanotinta ei löydy WP8-puhelimista, joten Jolla pisti paremmaksi!

Vastaa
Rooster3
Rooster3

4

Näyttää olevan vähän huono reagoimaan, toivottavasti se korjaantuu. Tuo musiikkisoitin moniajonäkymässä on kyllä toimivan näköinen!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

7

ja taisi siellä Googgelikin luurata tai vilahtaa...
mutt nirkoselta viuhahdukselta näyttää Jolla tähän asti nähdystä
Odotukset on kovat ja kiireisemmät. Toivottavasti juna ei mee ohi huomaamatta, jolloin katse (mielenkiinto) kiinnittyy muualle...

Vastaa
coreyz
coreyz

9

Käyttis on varmaan ihan ok, mutta UI on kyllä aivan saatanan ruma. Näytti niin android ikoni helvetiltä. Tuo eikyllä ulkonäöltään eroa millään ios/droid/wp massasta.

Vastaa
_kooma_
_kooma_

10

Mikäli kaikki menee nappiin, ja laitteet ovat myös (niin järjestelmän kuin itse luurikin) laatukamaa niin pitänee siirtyä Piiitkästä aikaa Suomalaisen luurin kelkkaan, siis itselleni ensimmäiseen Suomalaiseen älyluuriin. Odottavan aika on tosin aina pitkä :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kyläseppä (vahvistamaton)

12

" ohjaamisen suoraan moniajonäkymästä ilman sovelluksen varsinaista käynnistämistä. "

Melkoinen moniajo kun softia voi ohjata ilman että ne on edes käynnistetty :P Tiedän kyllä mitä tuossa oikeasti tarkoitetaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Matti983 (vahvistamaton)

13

Täytyy nyt kuitenkin muistaa, että tuo on vasta joku alpha-tason demonstrointi, eli mitään ulkoasullisia ratkaisuja ei välttämättä ole mietitty loppuun, eikä käyttiksen nopeuttakaan hiottu.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

14

Monipuolisen näköinen ja varmaan hyvin muokattavissa mutta vielä ainakin tässä vaiheessa hyvin sotkuisen näköinen. Vaatisi vähän totuttelua ja lähempää tutustumista.

Odotellaan.. Toivottavasti ensimmäinen luuri on hyvällä ja laadukkaalla muotoilulla eikä mikään muovirimpula, voi käydä kaupaksikin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja