Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videohaastattelussa Jollan myyntijohtaja Sami Pienimäki

2
Teemu Laitila

Videohaastattelussa Jollan myyntijohtaja Sami Pienimäki
Puhelinvertailu haastatteli tällä viikolla Slush12-tapahtumassa Jollan myyntipäälliköä Sami Pienimäkeä. Vice President Pienimäki vastaili kysymyksiin muun muassa yhtiön aikeista Kiinan markkinoiden suhteen, tulevien laitteiden valmistuksesta sekä siitä miten Jolla näkee itsensä suhteessa kilpailijoihin.

Pienimäki kertoi, että vahvasti Kiinaan panostanut Jolla näkee alueen strategisen tärkeänä markkina-alueena, mutta silti laitteita on tarkoitus saada myyntiin myös muualla. Mielenkiintoinen tieto liittyi myös Jollan tulevan puhelimen hinnoitteluun. Pienimäki ei paljastanut tarkemmin mihin hintasegmenttiin Jolla laitettaan on suuntaamassa, mutta kertoi, että yhtiössä uskotaan Sailfish-laitteen ansaitsevan premium-tason hinnoittelun.

Katso koko noin 11 minuutin mittainen haastattelu tästä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

veikkoko
veikkoko

1

Mua häiritteen aika kivasti nuo tausta melut videos, että eikö niitä olis jollain tavalla voinut hiljentää/poistaa??

Vastaa
squi
squi

2

Lähinnä paremmalla mikrofonilla. Suosittelen kuuntelemaan haastattelun kuulokkeita käyttäen, erottuu varsinainen puhe paremmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja