Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltäkin tulossa viiden tuuman phablet neliydinprosessorilla

6
Teemu Laitila

LG:ltäkin tulossa viiden tuuman phablet neliydinprosessorilla
Korealaissivustolta lähtöisin olevan huhun mukaan LG suunnittelisi viiden tuuman ruudulla varustettua puhelinta julkaistavaksi ensi keväänä. Viiden tuuman puhelimia on nähty jo tietysti Samsungilta, mutta myös HTC on ryhtynyt kilpaan.

LG:n huhuttu puhelin kantaisi nimeä Optimus G2 ja sen sisuksista väitetään löytyvän Qualcommin neliytiminen Snapdragon Prime -prosessori, joka olisi kellotettu jopa 2 GHz:n nopeuteen. Puhelimen viiden tumman näyttöpaneeli olisi LG:n itsensä valmistama ja sen resoluutioksi kerrotaan 1080p, kuten on myös HTC:n Japanissa ja Yhdysvalloissa julkaistussa Droid DNA -puhelimessa.


Tällä hetkellä muita tietoja puhelimesta ei ole tarjolla, mutta laitteen odotetaan saapuvan markkinoille toukokuussa samaan aikaan seuraavan Galaxy S -mallin kanssa. Korealaissivusto kertoo laitteesta löytyvän myös seuraavan Android-version, mihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella.

LG:n ryhtyminen kilpailemaan viiden tuuman luokassa ei ole erityinen yllätys, ottaen huomioon jo markkinoilla olevat puhelimet. Myös tieto Full HD -näytöstä vaikuttaa uskottavalta. Snapdragon Prime -prosessori on tarkoitettu ensisijaisesti äly-tv-laitteissa käytettäväksi, mutta toisaalta LG on aiemminkin ollut tekniikan kehityksen etunenässä Optimus-laitteillaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

simsim4
simsim4

3

@2 Kyllä muuten mahtuu jos SG Notekin menee perus farkkujen taskuun. Se akku on kyllä minunkin huoleni, että se niistä matkapuhelimista... Tulevaisuudessa kaikilla on 5" Full HD näyttö ja johto kokoajan seinässä eikä johtoa voi irrottaa kuin 10:ksi minuutiksi.

Vastaa
sidrend
sidrend

4

@3 Tuskin se ihan näinkään menee. Uutta tekniikkaa tulee kokoajan, virrankulutus laskee ja akkujen tehot nousee (hope so..)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS2 & SGS3@ (vahvistamaton)

5

Neliydinprosessori on energiatehokkaampi,kuin tuplaydinprosessori ainakin kun vertaa Samsung Galaxy S2 ja S3 malleja keskenään!. ;) Enemmän tehoa prosessorista,mutta pienemmällä virrankulutuksella.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

Hyvin osuva artikkeli oli muutaman päivän takainen innovaatioiden puutteesta, lainaus siitä:

"Nykyisellä tahdilla uusista Android-lippulaivoista on hankala enää innostua. Julkaisu-uutisen voisi kirjoittaa valmiiksi etukäteen ja täyttää tyhjät kohdat tarkoilla numeroilla. "Uudesta laitteesta löytyy isompi [ ] tuuman ruutu ja nopeampi prosessori [ ] ytimellä, jotka toimivat [ ] Ghz:n kellotaajuudella."

Itse puhelimesta(tai phabletista), mitenhän menestyy jos SGS4 tulee tosiaan lähelle samoja aikoja ulos. Tuskin siinä pienempikään näyttö on kuin nykyisessä SGS3:sessa niin aika samoille markkinoille iskee tämän kanssa. Ja Samsung merkkinä kuitenkin muodikkaampi kuin LG varsinkin nuorten keskuudessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja