Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Windows Phone 8 -päivitys Apollo Plus saapuu alkuvuodesta

3
Teemu Laitila

Ensimmäinen Windows Phone 8 -päivitys Apollo Plus saapuu alkuvuodesta
Microsoftin kerrotaan työstävän ensimmäistä päivitystä marraskuun alussa julkaistulle Windows Phone 8 -järjestelmälle. Apollo Plus -nimellä tunnettu päivitys on todennäköisesti vain pienempi korjauspaketti, joka korjaa Windows Phone 8.0 -järjestelmän bugeja ja tuo muutaman julkaisusta myöhästyneen ominaisuuden.

Tieto päivityksestä perustuu Twitterissä julkaistuun viestiin, mutta esimerkiksi The Verge on saanut lähteiltään vahvistuksen, että päivitys on työn alla. Vergen tietojen mukaan Apollo Plus sisältäisi esimerkiksi alkuperäisestä julkaisusta puuttuneen VPN-tuen, mikä on tärkeä Microsoftin yrityskäyttäjille Lisäksi päivityksen olisi tarkoitus korjata WLAN-yhteyksissä ilmenneitä ongelmia sekä ääniongelmia.

Mukana tulee olemaan myös tuki OTA-päivityksille (over the air), mikä helpottanee päivitysten jakelua tulevaisuudessa.

Microsoft on aiemmin kertonut, että yhtiöltä loppui aika esimerkiksi ilmoituskeskusta suunnitellessa. Aiempien kommenttien mukaan ilmoitusten tuominen käyttöjärjestelmään olisi työn alla, mutta sen saapumisesta Apollo Plus -päivityksen myötä ei ole takuita. Ainakin The Vergen mukaan Microsoft aikoo kertoa lisätietoja päivityksestä alkuvuodesta pidettävien CES-messujen aikaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ikkunalelu 8 @ (vahvistamaton)

2

PC-tietokoneiden puolella Windows 8 tilanne on taas toisenlainen!!. ;/

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

3

@2
Millälailla?
Windows 8 en tunne, mutta edellisistä versioista on kokemusta ja niillehän vasta päivityksiä tulee ja koko ajan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja