Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google pelasti joulukuun - Android 4.2.1 päivitys tuli jakeluun

1
Teemu Laitila

Google pelasti joulukuun - Android 4.2.1 päivitys tuli jakeluun
Google on julkaissut Android 4.2.1 -päivityksen pikavauhtia vain muutaman viikon ikäiselle Android 4.2 -versiolle. Syynä oli ikävä bugi, jonka vuoksi käyttöjärjestelmän People-sovelluksesta puuttui kokonaan joulukuu.

Päivityksen jakelu on alkanut jo Googlen tuoreimmille Nexus-laitteille eli Nexus 4:lle, Nexus 7:lle ja Nexus 10:lle. Nettiraporttien perusteella päivitys on ilmestynyt laitteisiin jo eilen ainakin Yhdysvalloissa, allekirjoittaneen oma Nexus 7 ei vielä tarjoa päivitystä.

Joulukuun hävittänyt kalenteribugi ei kuitenkaan ole ainoa päivityksen syy, vaan myös Bluetooth-yhteyksiin vaikuttanut ongelmat on ilmeisesti korjattu. Päivitystiedoston koko on vain 1,1 megatavua, eli suuria muutoksia ei ole odotettavissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mauriland
Mauriland

1

ja nää saa sitten joskus jopa ensivuonna jos saa muille android laitteille. Tai saisipa edes android 4:sta 2+ laitteille :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja