Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Windows Phone -myynti "nelinkertaistunut viime vuodesta"

6
Teemu Laitila

Microsoft: Windows Phone -myynti nelinkertaistunut viime vuodesta
Microsoftin mukaan yhtiön uuteen Windows Phone -järjestelmään perustuvien laitteiden myynti on nelinkertaistunut verrattuna viime vuoden lukuihin. Vaikka ilmoitus kuulostaa Microsoftin kannalta hyvältä, kukaan ei varsinaisesti tiedä millaisiin lukuihin nelinkertaisella myynnillä päästään ja missä ajanjaksossa.

Myyntiluvuista kertoi Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer, joka piti uuden sukupolven Windows Phone -laitteiden myynnin aloitusta erittäin onnistuneena. Ballmerin mukaan laitteet on myyty loppuun monessa maassa ja arvostelut ovat olleet äärimmäisen positiivisia. Kriitikot kuitenkin epäilevät puhelinten loppumisen johtuvan lähinnä alimitoitetusta tarjonnasta.
Vaikka Ballmerin kommenteista ei voi päätellä mitään varsinaisista myyntiluvuista, myynnin nelinkertaistuminen on joka tapauksessa oikea suunta Microsoftin kannalta ja sitä totisesti tarvitaan, jos yhtiö aikoo todella haastaa markkinajohtajat Androidin ja iOS:n. Microsoft on jo ainakin paikoitellen onnistunut kasvattaman osuuttaan älypuhelinmarkkinoista, sillä esimerkiksi Italiassa Windows Phonen osuus on kivunnut jo lähes 12 prosenttiin.

Tähän mennessä Windows Phone 8 -laitteita ovat julkistaneet Nokia, HTC ja Samsung, joista Samsungin laite ei ole vielä saapunut myyntiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Taeco
Taeco

1

Siis Samsung ei ole saanut omaansa vieläkään kauppoihin, vaikka se piti ehdoin tahdoin päästä julkaisemaan ensimmäisenä ja piti olla kaupoissakin heti tämän kuun alussa ensimmäisten joukossa? Sehän on SGS3:n USA-varsio uusilla kuorilla, ei luulisi olevan hirveästi tuotanto-ongelmia. Mikä maksaa? Toisaalta, kun olin Samsungin tekelettä kokeilemassa Digimessuilla, niin pakko kyllä sanoa, että jäi paha maku suuhun. Edes kapasitiivinen kotinäppäin ensi kerralla, kuten HTC:lla ja Nokialla, kiitos.

Vastaa
Ativ S WP8@ (vahvistamaton)

2

Samsungilla on oman WP8 mallinsa kanssa Super amoled-näytön kanssa tuotanto ongelmia,(koska) tämä näyttö on Samsung Galaxy S3 mallissa ja myöskin ATIV S mallissa.Joulukuun aikana/alussa pitäisi ATIV S tulla markkinoille!. ;)

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

3

Nokialla on kuitenkin parhaat exclusive-sovellukset WP:lle joten miksi kukaan edes ostaisi muiden valmistajien WP-puhelimia. Sama kuin ampuisi itseään jalkaan.

Vastaa
WP900@ (vahvistamaton)

4

Yksinoikeudella-tyylillä Nokia on saanut,joten tässä yksi syy,miten Nokia rajoittaa kilpailua muiden WP8 valmistajien kohdalla!!.En siis tule ostamaan ainakaan Nokialaista WP8 puhelinta!. ;(

Vastaa
kallu60
kallu60

5

Moi,minä ainakin kitkuttelen tällä(710)jo vanhalla"noksulla"ainakin puoli vuotta kunnes Nokia saa halvempia malleja myyntiin tällä WP kasilla,uuden luurini maks.hinta on n.250€.Että sillee!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja