Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7.8 päivitys venyy ensi vuoden puolelle

4
Teemu Laitila

Windows Phone 7.8 päivitys venyy ensi vuoden puolelle
Microsoft on viimein antanut virallisia tietoja vanhemmille Windows Phone -puhelimille tulossa olevasta Windows Phone 7.8 -päivityksestä. Yhtiö kertoo blogissaan, että päivitys julkaistaan ensi vuoden alussa.

Merkittävin päivityksen mukanaan tuoma ominaisuus on Windows Phone 8:n uusi kotiruutu, joka levittäytyy koko ruudulle ja mahdollistaa näkymän aiempaa paremman muokkaamisen. Uudella kotiruudulla sovellusten live tile -ruutujen kokoa voi muokata ja tarjolle tulee kymmenen uutta värivaihtoehtoa.
Lisäksi mukana on muutamia muita ominaisuuksia kuten tietoturvaominaisuuksia Exchange-käyttäjille, uusi monipuolisempi lukitusruutu ja mahdollisuus esittää lukitusruudulla kuvia Bingin kuvavalikoimasta.

Ennen kuin päivitys saapuu jakeluun vanhemmille puhelimille, se saapuu markkinoille uusien puhelinmallien sisuksissa. Microsoftin mukaan Windows Phone 7.8 -järjestelmällä varustetut puhelimet on suunnattu halvempiin hintaluokkiin, mikä tuo Windows Phone -puhelimet yhä useampien käyttäjien saataville. Uusia halvempia Windows Phone -malleja on todennäköisesti odotettavissa ainakin Nokialta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Venyvä (vahvistamaton)

1

Miten päivitys voi venyä jos kerran ei ole luvattu mitään aikaa koska sen pitäisi valmistua?

Päivitys tulee täysin ajaalaan niinkuin oli suunniteltu, ei kukaan ole luvannut sitä täksivuodeksi.

Vastaa
pkaksp
pkaksp

2

Lainaus:

mahdollisuus esittää lukitusruudulla kuvia Bingin kuvavalikoimasta

Tälläkin hetkellä puhelimen lukitusruutuun saa minkä tahansa kuvan mistä tahansa, joten millä tavalla tuo muuttuu?

Vastaa
siimeon
siimeon

3

Bing kuvavalikoima on se joka näkyy ja vaihtuu wp:n bing haun taustalla ja jos nyt ymmärsin oikein wp 7.8:ssa nuo samat vaihtuvat kuvat saa lukitusnäytön taustakuvaksi

Mutta kummaa kuinka Microsoft koettaa unohtaa täysin wp7.x käyttäjät täysin. Nokialla jo noin kuukausi sitten oli näyttää Lumia 800 wp7.8:lla eikä mitään näkyviä ongelmia silloin ollut kun tuli kokeiltua. Vai onko niin vain että Microsoftilla ei löydy tarpeeksi koodareita viimeistelemään wp7.8 nopeasti vaan päivitys työnnetään jonnekkin ensi vuodelle eikä kaikista tulevista ominaisuuksita tunnu olevan täyttä tarkkuutta vieläkään.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

Jotenkin tuntuu että MS on kussut tuon käyttöjärjestelmän kokonaan. Kaikki siihen liittyvä kehitys on niin helkkarin hidasta ja työlästä. Ehkä uusi järjestelmä on parempi (toivottavasti). No joka tapauksessa hyvä että ei julkaise mitään bugihirmua vaan testaa tuon kunnolla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja