Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen työntekijän piirros kertoo: seuraava Android on Key Lime Pie

2
Teemu Laitila

Googlen työntekijän piirros kertoo: seuraava Android on Key Lime Pie
Googlen jälkiruokiin perustuvan Android-nimeämisen seuraavaa versiota on arvuuteltu netissä jo pitkään ja yleisen käsityksen mukaan kyseessä olisi Key Lime Pie. Nyt Googlen työntekijän julkaisema "Androidin evoluutiota" esittävä piirros vaikuttaisi tuovan varmistuksen epäilyille.

Perinteistä ihmisen evoluutiota apinasta nykymuotoonsa matkiva piirros julkaistiin Google+-palvelussa. Kehityksen alussa pieni köyryselkäinen Android-robotti syö vuokaleivosta (1.5 Cupcake), seuraavassa vaiheessa robotti kasvaa ja eväänä on donitsi (1.6 Donut). Kehityksen myötä hahmon selkä suoristuu ja eväissä vilahtelevat kermamunkki (2.0 Eclair), jääjogurtti (2.2 Froyo), piparkakku (2.3 Gingerbread) sekä hunajakennon palanen (3.0 Honeycomb). Kun kehitys pääsee 4.0 Ice Cream Sandwich -versioon, robotti tuntuu kasvaneen täysiin mittoihinsa kuin nykyihminen konsanaan. Kuvasta voisi päätellä piirtäjän pitävän 4.0-versiota ensimmäisenä täysin kehittyneenä Android-versiona.
Jäätelön jälkeen vuorossa on luonnollisesti purkillinen värikkäitä karkkeja (4.1 Jelly Bean). Viimeisessä kuvassa robotti astelee jo iloisesti eteenpäin mutustaen limettipiiraan näköistä jälkiruokaa. Vaikka kyseessä ei ole millään tasolla virallinen vahvistus tulevan Android-version nimestä, antaa kuva hyvän vihjeen siitä, että Key Lime Pie on vakiintunut nimeksi myös Googlen työntekijöiden keskuudessa. Google ei ole myöskään ikinä varjellut tulevia versionimiä erityisen mustasukkaisesti.

Kun version nimi vaikuttaisi selvältä, version numero on seuraava mielenkiintoinen kysymys. Tähän mennessä Googlen suunnitelmista ei ole saatu tarkempia tietoja joten 4.3 tai 5.0 vaikuttavat vielä yhtä todennäköisiltä vaihtoehdoilta, riippuen siitä miten merkittävänä päivityksenä Google seuraavaa Androidia pitää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
lääkäri (vahvistamaton)

1

Väistämättä tulee mieleen tuosta animaatiosta 2 tulevaisuuden scenaariota:
1) kaikki tuo sokerin syöminen johtaa pian liikalihavuuteen ja pöhötykseen -> ei hyvä
2) keski-ikä on koittanut ja nyt alkaa vanhuus, pian taas kumaraan -> ei hyvä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja