Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ATIV S tulossa myyntiin vielä tämän vuoden puolella

4
Sami Koivunen

Samsungin ATIV S tulossa myyntiin vielä tämän vuoden puolella
Samsungin ATIV S -puhelin julkaistiin jo elokuussa, mutta puhelimen kauppoihin ilmestyminen on myöhästynyt reilusti alkuperäisestä aikataulusta.

SamMobile-sivusto uutisoi marraskuussa, että ATIV S:n toimitukset alkaisivat viikolla 52 ja myynti lähtisi käyntiin toden teolla vasta ensi vuoden puolella. Tiistaina Samsungin edustaja varmisti TechRadar-sivustolle, että ATIV S on markkinoilla ennen vuoden 2012 päättymistä.

Samsung ATIV S on 4,8-tuumaisella 720p-resoluution AMOLED-näytöllä varustettu Windows Phone 8 -älypuhelin. Sen odotettiin olevan ensimmäinen Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, mutta käytännössä Nokia ja HTC saivat omat mallinsa markkinoille ennen Samsungia.


SamMobile-sivuston mukaan syynä puhelimen viivästymiseen löytyy sen näytöstä, joka on sama kuin huippusuositussa Galaxy S III -mallissa. Korealaisjätti ei uutisen mukaan yksinkertaisesti pystyisi valmistamaan näyttöjä molempiin malleihin.

Puhelinvertailun toimitus kokeili ATIV S -puhelinta marraskuussa DigiExpossa ja kehui mm. puhelimen kameran nopeutta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

pelce
pelce

1

Harmi Samsungin kannalta että eivät ehtineet kunnolla joulumarkkinoille, mutta toisaalta hyvä Nokialle. Tilanne voisi olla aivan eri Nokian kannalta (vieläkin huonompi) jos tämä olisi tullut myyntiin ennen win8 Lumioita.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

Nokialla voidaan odotella uutista uudesta myöhästymisestä, mutta Samsungille lienee tärkeämpää, että Galaxy S III:sta saadaan kaikille kuluttajille joulumarkkinoilla (jos huhu pitää paikkansa).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
boss75 @ (vahvistamaton)

3

Yep,näin se menee ;) Ei tule menneen talven lumia tupaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja