Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC M7 on seuraava viiden tuuman huippupuhelin

3
Teemu Laitila

HTC M7 on seuraava viiden tuuman huippupuhelin
HTC ei ole saanut edes edellistä viiden tuuman jättipuhelintaan Euroopan markkinoille saakka, kun huhuissa kerrotaan jo uudesta isoruutuisesta lippulaivasta. HTC:n kerrotaan suunnittelevan viiden tuuman kokoisen M7:n julkaisua todennäköisesti helmikuun lopussa MWC-messuilla.

Uuden isoruutuisen mallin julkaisu tuntuu erikoiselta, sillä Japanissa ja Yhdysvalloissa vastikään julkaistut J Butterfly ja Droid DNA eivät ole näyttäytyneet muualla maailmassa. Niiden saapumista vanhalle manterelle on epäilty jo aiemmin ja uuden huhutun julkaisun myötä se vaikuttaisi jopa todennäköiseltä. Jos Droid DNA ei ole tarkoitettu maailmanlaajuiseen julkaisuun, M7 saattaisi nähdä päivänvalon laajemmalla alueella.
Taiwanilaislähteiden mukaan HTC olisi tilannut alihankkijoilta komponentteja neljän viiden miljoonan puhelimen tarpeisiin. Tuotannon kerrotaan alkavan vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mikä saattaisi tarkoittaa puhelimen ensiesittelyä Barcelonan Mobile World Congress -messuilla.

Laitteen ominaisuuksista ei ole viiden tuuman ruudun lisäksi paljon tietoa. Taiwanilaislähteissä puhutaan Snapdragon S4 Pro -prosessorista, 13 megapikselin kamerasta ja alumiinisesta unibody-rakenteesta. Kiireisestä julkaisuaikataulusta johtuen sisuskalut todennäköisesti muistuttavat paljolti aiempia viiden tuuman malleja.

Uutiskuvassa HTC:n J Butterfly

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja